Thyro3 Cytomel (Alpha Pharma) 30 tabl. zsírégető rendelés

9000 Ft

Elfogyott

Leírás

Thyro3 zsírégető vagyis Cytomel

márkanéven a natrium-liothyronine nevű vegyületet fogalmazzák,amely nem anabolikus szteroid ,hanem egy pajzsmirigyhormon.
Az orvosi gyakorlatban a pajzsmirigy csökkent működésekor,bizonyos anyagcsere zavarok és fáradékonyság esetén alkalmazzák.
Maga a készítmény tulajdonképpen mesterséges trijód-trionin (T3) pajzsmirigy hormon. Az alaklmazás során a Cytomel segíti a páciens anyagcsere folyamatait, elősegítve ezzel a zsírégetést.
Az eredmény: a sejtanyagcsere fokozódása,vagyis megnövelt sebességű szénhidrát-zsír és fehérjeátalakítás.
A testépítőket azért érdekli mert képes a felesleges zsír elégetésére.
Leggyakrabban versenyre való készüléskor alkalmazzák és anélkül érik el a nagy mennyiségű zsír lebontását,hogy a kalóriabevitelt drasztikusan lecsökkentenék.
Ebben az esetben a cytomelt gyakran használják clenbuterollal együttesen, ami rendkívül látványos eredményeket produkál.
Ez a kombináció különösen kedveltté vált hiszen rengeteg testet tett színpadképessé ez az erős zsírégető szteroid.

Sokan megfigyelték,hogy amikor pajzsmirigy hormont anabolikus szteroiddal párhuzamosan használnak,az anabolikus hatás megnő.(érzékelhetően jobban mint amikor kizárólag szteroidokat használnak)
Ez valószínűleg a fehérjék gyorsabb mozgósításával függ össze ,ami nagyobb arányban segíti az új izomzat felépítését.
E szert érdemes nagyon körültekintően használni.Nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat a veszélyeket és ajánlásokat,amiket a Cytomellel kapcsolatban emlegetni szoktak.
A mellékhatások közé tartozik a szívdobogás,nyugtalanság,légszomj,szívritmus zavarok,verejtékezés,hányinger,fejfájás,pszichés és anyagcsere zavarok.Nagyon erős hormonról van szó,ezért a nem megfelelő alkalmazás könnyen vezet rendellenességek kialakulásához.
A cytomel szedésekor mindenképpen csak lassan szabad az adagokat növelni.
Az első nap általában 25mcg-os tablettát vesznek be majd az adagot 3 vagy 4 naponként emelik ,amíg a maximálisan megengedett 100mcg-ot el nem érik.Ily módon képes a szervezet alkalmazkodni a megnövekedett pajzsmirigyhormon koncetrációhoz és elkerülhetővé válik a hirtelen sokk kialakulása.Érdemes a napi adagot elosztani a nap folyamán,hogy a vérben egyenletesebb hormonszintet biztosítsunk.
A nők a férfiaknál érzékenyebbek a Cytomel mellékhatásaira ezért általában napi 50mcg-nál magasabb dózis alkalmazása számukra nem javasolt.
A kúra időtartama semmi esetre se haladja meg a 6 hetet,ill. akezelést sohase szakítsuk meg hirtelen.A kezelés vége felé tanácsos épp olyan lassan csökkenteni az adagokat mint ahogyan a kúra elején növeltük azokat vagyis 3-4 naponta .

A túl hosszú vagy túlzott adagokban használt kúra tartós pajzsmirigy hiányt eredményez.Ebben az esetben akár a hátralévő élete során Cytomel kezelésre szorul az illető.
Célravezető lehet orvossal konzultálni a kúra előtt és megvizsgáltatni a pajzsmirigyet.
Mivel a T3 a legerősebb hormonkészítmény,nem ideális kezdőknek!

Hatásos adagja: 25-50mcg / nap

Küszöbérték (ne lépd át!): 100mcg / nap

Kombinálhatóság: anabolikus szteroidokkal, esetleg clenbuterollal

Levezetés:

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Thyro3 Cytomel (Alpha Pharma) 30 tabl. zsírégető rendelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.