Sustanon 300 (Elite Pharm)10 ml szteroid rendelés

Értékelés 4.50 az 5-ből, 10 értékelés alapján
(10 vásárlói értékelés)

12000 Ft

10ml

Leírás

Testosterone

Férfi nemi hormonok avagy a tesztoszteron (Testosterone)

Először hím állatok vizeletéből sikerült androszteront előállítani. Ennek alapvegyülete az androsztán, magában a herében azonban nem ez a vegyület, hanem a tesztoszteron van. Az androszterontól abban különbözik, hogy fordított helyzetben tartalmazza az alkohol- és oxocsoportot, és hogy a c4- c6 atom között kettős kötés van.A tesztoszteron 6-20-x erősebben hat mint az androszteron. Mindkettőnek van általános roboráló hatása is a szervezetre, a tesztoszteron ezen hatása mellett a nemi szervekre is erősen hat. A hormon hiánya a hím nemi jelleg visszafejlődését okozza. Férfiaknál elhízásra való hajlam, vékony hang, gyenge izomzat. A tüneteket tesztoszteronnal lehet kezelni. Mellékhatásként fokozott faggyútermelés, (akné) szakáll, lágyékszőrzet növekedés, hajhullás léphet fel. A tesztoszteron fokozza a csontképződést, tágítja a bőr és szív ereket, fokozza a vörös vérsejtképzést, és nem túladagolva enyhíti a vizelési nehézséget. Orálisan hatva (szájon át) gyengén hat, mert a májban elbomlik. Terápiás javaslata férfi climax , testi gyengeség, depresszió, csontritkulás, vizelési zavarok, kóros elhízás, kezelésére.

Néhány, könnyen beszerezhető tesztoszteron


Tesztoszteron propionát (Testosterone Propionate):

Terápiás javaslat legyengült embereknél, hetente 3x25mg, intramuszkulárisan. Egy körübelül 100 kg-os sportolónál teljesítményfokozáshoz lényegesen nagyobb dózisra van szükség. Maximum 10 héten át használható folyamatosan, utána minimum 8 hét kihagyásra van szükség. Aránylag hamar hat, 10 nap után már érezni a hatást, viszont relatív hamar ki is ürül a szervezetből. pl.: PropeX (Biosira) vagy Testabol Propionate (BD)


Retandrol (tesztoszteronfenilpropionát):

Terápiás javaslata ugyanaz mint a propionáté. Terápiás javaslat legyengült embereknél hetente 2x25mg, maximum 10 hétig. Teljesítmény fokozáshoz sportolóknál nagyobb dózisra van szükség. 10 hét után minimum 8 hetes pihenő javasolt. A propionáthoz képest lassabban hat, (körübelül 2 hét) viszont lassabban is ürül a szervezetből. Toxikus (mérgező) hatása a propionátnál erősebb, így vízvisszatartó hatása is jelentősebb.

Sustanon: (30mg tesztoszteron propionát, 60mg tesztoszteronfenilpropionát, 60mg tesztoszteronizokaprionát, 100mg tesztoszterondekanonát):

Kombinált tesztoszteron készítmény, gyorsan hat, és hatása relatív sokáig kitolódik. Terápiás javaslat legyengült embereknél 2 hetente 1 ampulla. Sportolóknál teljesítmény fokozásra ennél nagyobb dózisra van szükség. Maximum 10 hétig alkalmazható, utána minimum 8 hét regenerálódásra van szükség. Toxikus hatása közepesen erős, főleg túladagolás esetén erősen vízvisszatartó hatású. Létezik már Sustanon 300 is az ElitePharm -tól.

Tesztoszteron enantát (Testosterone Enanthate) (250mg):

Retard (nyújtott) hatású tesztoszteron készítmény, előnye, hogy hatása kitolódik, viszont hatását nagyon lassan fejti ki. (minimum 3 hét) Terápiás javaslat férfi climax, testi gyengeség esetén 2 hetente 250mg. Teljesítmény fokozáshoz sportolóknál nagyobb dózisra van szükség, 10 hét után minimum 8 hetes pihenő javasolt. Túladagolás esetén erős vízvisszatartó hatású. Pl.: Testabol Enanthate (BD).

Methyltesztoszteron (10mg tabletta):

Nyálkahártyáról (nyelv alól) szívódik. Terápiás javaslat 8-10 hétig 3-5 tabletta. Viszonylag kevés országban gyártják, nehezen beszerezhető. Teljesítmény fokozáshoz sportolóknál nagyobb dózisra van szükség, 8 hét után minimum 8 hetes pihenő javasolt. Pl.: Metesto 25mg (SB Laboratories).
Halotesztin (5mg fluoximeszteron):

A methyltesztoszteronnál ötször erősebben hat. Terápiás javaslat 4-5 hétig napi 5-10 mg testi gyengeség esetén. Erősen toxikus hatású, csak rövid ideig használható. (5 hét)

Néhány tévhitről: mint a terápiás javaslatban olvashattuk a tesztoszteronokat elhízás esetén is alkalmazzák. Tehát a tesztoszteronok csak túladagolás esetén vizesítenek, mivel toxikus hatást fejtenek ki a szervezetben, és a szervezet a méregtelenítéshez kénytelen több vizet visszatartani. Túladagolás esetén, a tesztoszteront a szervezet ösztrogénné aromatizálja, ami szintén vizesedést okozhat. Vagyis mértéktelen alkalmazása csak egészségkárosodást, vizesedést, okoz gyorsabb fejlődést, és erősödést nem.
Proviron (mesztorolonum 25mg tabletta):

Alkalmazás: férfi nemi hormon hiányból adódó tünetek, csökkent koncentráló képesség, gyors kifáradás, csökkent teljesítő képesség, potencia zavarok, depresszió, ingerlékenység, alvászavarok, szívdobogás érzés, keringési zavarok kezelésére. Középkorú, és idősebb férfiakban csökkent nemi mirigy működés és férfi meddőség kezelésére. Terápiás javaslat 4 héten át napi 25-50mg fenntartó adag 1-2 héten át 25mg. Utána laborvizsgálat 2-3 hét szünet szükséges. Teljesítmény fokozáshoz sportolóknál, nagyobb dózisra van szükség.
Enyhe toxikus hatású, nem aromatizálódó tesztoszteron. Anabolikus hatása gyenge. Hosszabb szteroid szedés után alkalmazása tesztoszteron szint fokozására ajánlott.

Hatásos adagja: 300-600mg/hét injekciós – 5-30mg/nap tablettás

Küszöbérték (ne lépd át!): 1200mg/hét

Kombinálhatóság: szálkásításnál winstrollal,

Levezetés: Proviron

Sustanon 300 (Elite Pharm)10 ml szteroid rendelés termékről 10 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Durva. Nagyon. 300mg susiból.. sok, kezdőknek nem ajánlom

 2. Értékelés: 5 / 5

  Csatlakozom az előttem szólóhoz tényleg kemény cucc

 3. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hany ml??? Valaki legyen szives meg mondani aki mar rendelt es ki is jott neki?!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Szia! Hány darabos,hány ml?

 5. Értékelés: 5 / 5

  46 éves vagyok. Májusban kezdtem tíznaponta toltam be egy ampullát.
  Előtte konzultáltam az orvosommal azt mondta ez nem az a mennyiség ami után visszaállító kúrát kellene csinálni.
  Csak egy dobozzal vettem (5 ampulla / 300mg ) .
  Ízületeimnek nagyon jót tett és ami nem mellékes erőben is megdobott.
  Ismerőseim észrevették rajtam a növekedést is 🙂
  Kicsit a mellem érzékeny lett, de 8 szem Arimidex helyre állította. Elite Pharm-os Sustanon nagyon jó.

 6. Értékelés: 5 / 5

  Egy kérdésem lenne,ha abbahagyom a kúrát mennyi a vissza esés izomtömegben?
  Mert úgy szeretném csinálni hogy 1 kúra és utána csak fehérje.
  Mert ha nagyon sok akkor inkább keresek olyan szert ami huzamosabb ideig megmarad a szervezetben.

 7. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv!
  2845 -ös rendelést felvetétek?

 8. Értékelés: 5 / 5

  üdv
  1 db amplulla 300 mg?(ELIETE300)
  hány ampulla van egy dobozban?
  heti 600 mg menni tudonom kéne mennyi van egy dobozban
  kösz a segitséget 🙂

  • Szia
   10 ml-es kiszerelésben van az Elite Susta

  • 1 darab 10 ml-es üveg

 9. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello 17-en este 7 fele rendeltem de sajnos semmi visszaigazolo e-mail nem jott… berkezett a rendeles vagy adjam le ujbol?

 10. Értékelés: 3 / 5

  Kinek mennyi idő volt mire kiért a rendelése?

  • Attól függ a rendelés napja h melyik nap rendelsz és h hova Bp:1-*3 nap, vidék, 2-6 nap

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.