Stanzol 5mg 200db (SB Laboratories) szteroid koksz rendelés

Értékelés 4.79 az 5-ből, 14 értékelés alapján
(14 vásárlói értékelés)

9000 Ft

Leírás

Stanozolol (Winstrol) szteroid koksz rendelés

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.

A winstrol két fajtája terjedt el:  tablettás és az injekciós. Habár mindkét formában ugyanaz a hatóanyag, mégis, ha valaki az injekciót választja, akkor nagyobb hatóanyag mennyiséget tud bejuttatni a szervezetbe, mint tablettával. Ennek köszönhetően az injekció költségkímélőbb módszer, és így legtöbben ezt a formát választják.

Érdekes, hogy elég nagy különbségeket lehet találni egyes winstrol injekciók között a szteroid részecskék méretében. Például az európai Zambon gyártmányú készítmény a kis részecskeméretének köszönhetően kényelmesen beadható egy vékonyabb tűvel, a mexikói állatgyógyászati célokra ajánlott pedig még egy ultra vékony fecskendővel is. Azonban a legtöbb készítmény nagyobb méretű részecskéket tartalmaz, így beadásukkor a vékonyabb tű használata komoly nehézségeket okozhat még közepes vastagságú (22-es) tűvel is. Azonban a viszonylag nagy és az apró részecske méretnek is megvannak az előnyei és a hátrányiai. A nagyobb részecskéket tartalmazó készítmény hosszabb ideig hat, így kevesebb injekcióra lesz szükség egy kúrához, így körülbelül három-négy naponta beadott egy-egy nagyobb adag nagy valószínűséggel biztosítja az izomgyarapodáshoz szükséges megfelelő hormonszintet a vérben. Mindehhez sajnos 21-es méretű tűt kell használni, mely nem éppen kellemes hosszú távon. A finomabb, apróbb részecskéket tartalmazó készítmény rövidebb ideig hat, így minden másnap egy újabb adagot kell beinjektálni. Ezt azonban vékonyabb tűvel lehet beadni, mely kevésbé fájdalmas, és olyan területekre is lehet az injekciót adni (érdemes váltogatni a beadási területet), mint a váll, ahová a vastag tűvel lehetetlen injekciózni.

A winstrolt gyakran kombinálják más készítményekkel a még nagyobb hatékonyság érdekében. Tömegnövelési fázisban erősebb szerekkel kombinálják, mint a Dianabol vagy az Anadrol 50. Ebben az esetben a winstrol kiegyensúlyozza a hátrányos ösztrogén aktivitást, csökkenti a másik készítmény(ek) ösztrogénné átalakulási hajlamát. Ez jobb, mintha csak a másik szer(eke)t használná a sportoló. Ezen kombinációnak eredménye egy jelentős súly- és izomgyarapodás még elfogadható vízvisszatartással és zsírkészlet gyarapodással. Szálkásítás alatt, versenyfelkészülésnél a winstrolt olyan nem aromatizáló készítményekkel szokták együtt szedni, mint a halotestin. Ez a párosítás igen kidolgozott, szálkás izomzatot eredményez, mely oly sok testépítő álma. Idősebbek, vagy érzékenyebb emberek a winstrolt Primabolan-nal, Deca-durablinnal vagy Equipoise-al szokták kombinálni.

Adagolás

Férfiaknál tabletta esetében a napi adag 20-40 mg, injekciónál pedig napi 25-50 mg hatóanyag bevitele ajánlatos.

Nők általában napi 5-10 mg-ot szoktak használni. Nekik nem javasolható az injekció, mert már egy 50 mg-os adag is túl sok, és igen nehéz egy ampullát sok adagra elosztani és felbontva tárolni. A nagy mennyiség igen komoly férfiasodási mellékhatással járhat, amit lehetőleg el kell kerülni.

A tablettás formájú winstrol nagyobb megterhelést jelent a májra, mint az injekció, de mindkét esetben, különösen hosszabb használat alatt, folyamatosan figyelni kell a májfunkciók értékeit a vérvizsgálattal. Amennyiben a májfunkciók értékei nem kielégítőek, a szert maximum 6-8 hétig lehet használni.

Hatásos adagja: 20-40mb/nap

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság: Testosteron származékokkal, Parabolinnal, HGH-val szálkásításnál

Levezetés: “piramis”

Stanzol 5mg 200db (SB Laboratories) szteroid koksz rendelés termékről 14 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Tegnap adtam le a rendelest!
  Mikorra varhato ez?

  • holnapra elvileg

 2. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Ahoz kèpest hamar kijött ès ezzel ha be szedem akkor 89kilorol hany kilora szalkasodok?

 3. Értékelés: 5 / 5

  Belgiumba van szállítás ? Előre is köszi!

  • nincs

 4. Értékelés: 5 / 5

  Helo 50 db ot lehet rendelni ?

  • nem

 5. Értékelés: 5 / 5

  100*

 6. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Érdeklödnék, hogy hétfőn rendeltem kétszer ebből a termékből de sajnos még nem jött meg esetleg kaphatnék infót hogy mikorra várhatom

 7. Értékelés: 5 / 5

  Esteleg 300 szem Stanzolt lehetséges rendelni?

  • csak ha a 10 mg-s kiszerelést választod az 100 szemes, az 5mg-st nem bontjuk

 8. Értékelés: 5 / 5

  Szia olyan kérdésen lenne, hogy ez magában ha nem kombinálom mas szerrel hozna eredményt?

 9. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  2017-06-28án adtam le a rendelésemet és arrol érdeklődnék,hogy megkaptátok-e, illetve ha igen akkor mikorra várható.
  Rendelés száma:3965

 10. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Olyat kérdeznék, hogy ezt egy nap elosztva kell szedni vagy be lehet venni egyszerre a napi adagot?

  • oszd el

 11. Értékelés: 4 / 5

  Üdv! 100 darab rendelése megoldható?
  Illetve ajánlott utókúrát csinálni mellé attól függetlenül hogy nem egy erős szer?

  • nem bontjuk a stanát válassz 10-mg-set és csak a felét szedd, provi mehet utána

 12. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Erdeklodnek hogy a tegnap leadott 5398 as rendelés mikorra várható ?

  • tegnap fel lett adva

 13. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Az 5398 as csomag még mindig nem érkezett meg
  Lehetséges hogy késik?vagy ujra kell rendelni?

  • Szia
   Rendeld légyszi újra, lehet h kiment de visszajövővel visszahozták ha nem értek el

 14. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia
  Újrarendeltem
  Annyi kérésem lenne hogy ha esetleg nrm vagyok otthon postára vigyek,megadtam a cimet és majd átveszem

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.