Akció!

Stanozolol 10mg 100db (Genesis) szteroid koksz rendelés

Értékelés 4.12 az 5-ből, 26 értékelés alapján
(27 vásárlói értékelés)

10000 Ft 9500 Ft

Leírás

Stanozolol (Winstrol) szteroid koksz rendelés

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.

A winstrol két fajtája terjedt el:  tablettás és az injekciós. Habár mindkét formában ugyanaz a hatóanyag, mégis, ha valaki az injekciót választja, akkor nagyobb hatóanyag mennyiséget tud bejuttatni a szervezetbe, mint tablettával. Ennek köszönhetően az injekció költségkímélőbb módszer, és így legtöbben ezt a formát választják.

Érdekes, hogy elég nagy különbségeket lehet találni egyes winstrol injekciók között a szteroid részecskék méretében. Például az európai Zambon gyártmányú készítmény a kis részecskeméretének köszönhetően kényelmesen beadható egy vékonyabb tűvel, a mexikói állatgyógyászati célokra ajánlott pedig még egy ultra vékony fecskendővel is. Azonban a legtöbb készítmény nagyobb méretű részecskéket tartalmaz, így beadásukkor a vékonyabb tű használata komoly nehézségeket okozhat még közepes vastagságú (22-es) tűvel is. Azonban a viszonylag nagy és az apró részecske méretnek is megvannak az előnyei és a hátrányiai. A nagyobb részecskéket tartalmazó készítmény hosszabb ideig hat, így kevesebb injekcióra lesz szükség egy kúrához, így körülbelül három-négy naponta beadott egy-egy nagyobb adag nagy valószínűséggel biztosítja az izomgyarapodáshoz szükséges megfelelő hormonszintet a vérben. Mindehhez sajnos 21-es méretű tűt kell használni, mely nem éppen kellemes hosszú távon. A finomabb, apróbb részecskéket tartalmazó készítmény rövidebb ideig hat, így minden másnap egy újabb adagot kell beinjektálni. Ezt azonban vékonyabb tűvel lehet beadni, mely kevésbé fájdalmas, és olyan területekre is lehet az injekciót adni (érdemes váltogatni a beadási területet), mint a váll, ahová a vastag tűvel lehetetlen injekciózni.

A winstrolt gyakran kombinálják más készítményekkel a még nagyobb hatékonyság érdekében. Tömegnövelési fázisban erősebb szerekkel kombinálják, mint a Dianabol vagy az Anadrol 50. Ebben az esetben a winstrol kiegyensúlyozza a hátrányos ösztrogén aktivitást, csökkenti a másik készítmény(ek) ösztrogénné átalakulási hajlamát. Ez jobb, mintha csak a másik szer(eke)t használná a sportoló. Ezen kombinációnak eredménye egy jelentős súly- és izomgyarapodás még elfogadható vízvisszatartással és zsírkészlet gyarapodással. Szálkásítás alatt, versenyfelkészülésnél a winstrolt olyan nem aromatizáló készítményekkel szokták együtt szedni, mint a halotestin. Ez a párosítás igen kidolgozott, szálkás izomzatot eredményez, mely oly sok testépítő álma. Idősebbek, vagy érzékenyebb emberek a winstrolt Primabolan-nal, Deca-durablinnal vagy Equipoise-al szokták kombinálni.

Adagolás

Férfiaknál tabletta esetében a napi adag 20-40 mg, injekciónál pedig napi 25-50 mg hatóanyag bevitele ajánlatos.

Nők általában napi 5-10 mg-ot szoktak használni. Nekik nem javasolható az injekció, mert már egy 50 mg-os adag is túl sok, és igen nehéz egy ampullát sok adagra elosztani és felbontva tárolni. A nagy mennyiség igen komoly férfiasodási mellékhatással járhat, amit lehetőleg el kell kerülni.

A tablettás formájú winstrol nagyobb megterhelést jelent a májra, mint az injekció, de mindkét esetben, különösen hosszabb használat alatt, folyamatosan figyelni kell a májfunkciók értékeit a vérvizsgálattal. Amennyiben a májfunkciók értékei nem kielégítőek, a szert maximum 6-8 hétig lehet használni.

Hatásos adagja: 20-40mg/nap

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság: Testosteron származékokkal, Parabolinnal, HGH-val szálkásításnál

Levezetés: “piramis”

Stanozolol 10mg 100db (Genesis) szteroid koksz rendelés termékről 27 értékelés

 1. Értékelés: 4 / 5

  alap szemes

 2. Értékelés: 4 / 5

  Sztem jó nekem kijöttek a bordás izmok tőle szépen

 3. Értékelés: 5 / 5

  milyen a termék? vélemények?

 4. Értékelés: 4 / 5

  Zolika! Fasza cucc ne mtudom mit nyomtál eddig de a stana vinyó szépen formál és erőt is hoz mellé

 5. Értékelés: 5 / 5

  Nagyon jó fajta. Szépen hozza amit elvárok tőle

 6. Értékelés: 4 / 5

  Elég szembetűnően formasit! Kicsit megcsusztam a rendelesevel, de azért nem lesz rossz a nyári forma ennek ellenére…

 7. Értékelés: 5 / 5

  Hello! Tudnátok adni egy leírást a tabletta formájáról? Megbízható oldalnak tartom, ezért merek itt kérdezni.
  Köszi!

 8. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok.
  Egy olyan kérdésem lenne hogy kezdésként hány szemmel kell kezdeni és piramisszerűen?

 9. Értékelés: 4 / 5

  Szia elsőnek napi 1 el aztán2-3 naponta noveld 1 el míg el nem éred a napi 4-5 szemet!

 10. Értékelés: 3 / 5

  Sziasztok!
  Akik használták ezt a cuccot és jó eredményt értek el azoktól szeretnék kérdezni.
  1.) Milyen eredményt lehet elérni ha ebből a stanából felvezetve napi 5 szemet szednék?(Természetesen diétás étrend megvan és ezeket a kiegészítőket használnám a stana mellé: fehérje,kazein,vitargo,lenmag,Lean boss, muscle factor,HMB,Ecdysterone,Dibencozide Magnum,IGF-7 Big, ÉS a fehérje bevitelem összesen: 3-4g/ttkg)
  2.) Milyen mellékhatásokra kell számtani?
  Előre is köszi a választ

 11. Értékelés: 3 / 5

  Ja és lemaradt, Vitaminokat természetesen szednék!

 12. Értékelés: 1 / 5

  Szia! A 3. rendelésem adtam le ebben a hónapban, és se adipex, azaz nem kaptam még, sem válasz kérdéseimre ezzel kapcsolatban?! Mi a teendő? Érdemes várnom, kaphatnék konkrét választ? Eddig/korábban minden simán működött veletek! Előre is köszönöm megtisztelő válaszodat!
  Zsu
  PS: A megrendelésben (fiókom) az szerepel, hogy minden ok! Nem szó szerint, de mintha letudtuk volna!

  • SZIA
   MÚLT HÉTEN FEL LETT ADVA

 13. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok
  A megrendelestol számítva mennyi idő mire meg kapom?

  • Attól függ h melyik nap rendelsz és h hova…
   Általában 1-5 nap

 14. Értékelés: 4 / 5

  Jó cucc, de öregebb csókáknál vigyázni kell, mert jön az erő, de szakad az izom! Napi max. 4 szem, mert vért fogsz pisálni.

 15. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok én még nem használtam semmi szert mit gondoltok érdemes elkezdeni? És milyen mellékhatásai vannak?
  18F/194cm/75kg

 16. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok leadtam a rendelésemet már 11.hó 8.-ÁN de mèg mindig nem kaptam semmit róla hogy feladták e vagy valami.Kinek mennyit kellett várni hogy a termék megérkezzen?rendelés szám 1392.

  • amennyiben aktuális még a rendelésed add le újból… bizonyos okok miatt nem működött a rendelés feladása
   Megértésed köszönjük!

 17. Értékelés: 3 / 5

  Sziasztok.Mennyire nyomja a vérnyomást?

 18. Értékelés: 5 / 5

  Üdv! Érdeklődnék, hogy melyik típus kapható.. A fehér kupakos ISP verzió vagy a fekete kupakos G betűs?

  • G betűs

 19. Értékelés: 5 / 5

  Az injekciós változatot hanyas tűvel kell beadni?

 20. Értékelés: 3 / 5

  Üdv: Annyit szeretnék tudni hogy vajon mennyire befojásolja a férfias típusú kopaszodást a szóban forgó anyag, Kell e tartani ilyesmitől ha hajlam van rá? válaszát előre is köszönöm.

 21. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok stanazololhoz kell kúra utána vissza álitó
  ?

  • van aki szokott, menjen mellé napi 2 szem proviron

 22. Értékelés: 5 / 5

  Hello ! olyat szeretnék kérdezni hogy ezt a , vagy a (stano x biosira) gyártott ajánljátok ? A választ előre is köszi !
  Bocsi hogy ide írtam , de nem láttam olyant hogy kérdések .

  • Mindkettő jó, szerintünk a stanox kicsit erősebb

 23. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello! Kaja közbe vagy kaja után kell bevenni ? Vagy igazából mindegy ? Köszi !

 24. kb 2nap.

 25. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! Ugyan már leadtam a megrendelést, de azért megkérdezem… a fekete kupakos, G betűs verziót külditek, ugye? Azt látom, hogy korábban ezt küldtétek, de remélem ez továbbra is maradt… 🙂

  • igen

 26. Értékelés: 4 / 5

  Illetve az összes nálatok kaptató stana márka közül jelenleg melyikre mondható hogy a legjobb.. legtöbb hatóanyag tartalommal bír.. köszi

  • Stanotex

 27. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok, tudtok valami infót adni arrol, hogy mennyire megbízható ez a fajta Stana? Úgyértve hogy mennyire valószínű higy metil teszto van benne stb…

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.