StanoX stanozolol 10mg 100db (Biosira) szteroid koksz rendelés

Értékelés 4.59 az 5-ből, 80 értékelés alapján
(80 vásárlói értékelés)

10000 Ft

Leírás

Stanozolol (Winstrol) szteroid koksz rendelés

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.

A winstrol két fajtája terjedt el:  tablettás és az injekciós. Habár mindkét formában ugyanaz a hatóanyag, mégis, ha valaki az injekciót választja, akkor nagyobb hatóanyag mennyiséget tud bejuttatni a szervezetbe, mint tablettával. Ennek köszönhetően az injekció költségkímélőbb módszer, és így legtöbben ezt a formát választják.

Érdekes, hogy elég nagy különbségeket lehet találni egyes winstrol injekciók között a szteroid részecskék méretében. Például az európai Zambon gyártmányú készítmény a kis részecskeméretének köszönhetően kényelmesen beadható egy vékonyabb tűvel, a mexikói állatgyógyászati célokra ajánlott pedig még egy ultra vékony fecskendővel is. Azonban a legtöbb készítmény nagyobb méretű részecskéket tartalmaz, így beadásukkor a vékonyabb tű használata komoly nehézségeket okozhat még közepes vastagságú (22-es) tűvel is. Azonban a viszonylag nagy és az apró részecske méretnek is megvannak az előnyei és a hátrányiai. A nagyobb részecskéket tartalmazó készítmény hosszabb ideig hat, így kevesebb injekcióra lesz szükség egy kúrához, így körülbelül három-négy naponta beadott egy-egy nagyobb adag nagy valószínűséggel biztosítja az izomgyarapodáshoz szükséges megfelelő hormonszintet a vérben. Mindehhez sajnos 21-es méretű tűt kell használni, mely nem éppen kellemes hosszú távon. A finomabb, apróbb részecskéket tartalmazó készítmény rövidebb ideig hat, így minden másnap egy újabb adagot kell beinjektálni. Ezt azonban vékonyabb tűvel lehet beadni, mely kevésbé fájdalmas, és olyan területekre is lehet az injekciót adni (érdemes váltogatni a beadási területet), mint a váll, ahová a vastag tűvel lehetetlen injekciózni.

A winstrolt gyakran kombinálják más készítményekkel a még nagyobb hatékonyság érdekében. Tömegnövelési fázisban erősebb szerekkel kombinálják, mint a Dianabol vagy az Anadrol 50. Ebben az esetben a winstrol kiegyensúlyozza a hátrányos ösztrogén aktivitást, csökkenti a másik készítmény(ek) ösztrogénné átalakulási hajlamát. Ez jobb, mintha csak a másik szer(eke)t használná a sportoló. Ezen kombinációnak eredménye egy jelentős súly- és izomgyarapodás még elfogadható vízvisszatartással és zsírkészlet gyarapodással. Szálkásítás alatt, versenyfelkészülésnél a winstrolt olyan nem aromatizáló készítményekkel szokták együtt szedni, mint a halotestin. Ez a párosítás igen kidolgozott, szálkás izomzatot eredményez, mely oly sok testépítő álma. Idősebbek, vagy érzékenyebb emberek a winstrolt Primabolan-nal, Deca-durablinnal vagy Equipoise-al szokták kombinálni.

Adagolás

Férfiaknál tabletta esetében a napi adag 20-40 mg, injekciónál pedig napi 25-50 mg hatóanyag bevitele ajánlatos.

Nők általában napi 5-10 mg-ot szoktak használni. Nekik nem javasolható az injekció, mert már egy 50 mg-os adag is túl sok, és igen nehéz egy ampullát sok adagra elosztani és felbontva tárolni. A nagy mennyiség igen komoly férfiasodási mellékhatással járhat, amit lehetőleg el kell kerülni.

A tablettás formájú winstrol nagyobb megterhelést jelent a májra, mint az injekció, de mindkét esetben, különösen hosszabb használat alatt, folyamatosan figyelni kell a májfunkciók értékeit a vérvizsgálattal. Amennyiben a májfunkciók értékei nem kielégítőek, a szert maximum 6-8 hétig lehet használni.

Hatásos adagja: napi 20-40mg

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság: Testosteron származékokkal, Parabolinnal, HGH-val szálkásításnál

Levezetés: “piramis”

StanoX stanozolol 10mg 100db (Biosira) szteroid koksz rendelés termékről 80 értékelés

 1. Értékelés: 4 / 5

  jó féle szemes stana (Y)

 2. Értékelés: 5 / 5

  legjobb stana jelenleg amit lehet kapni. Nagyon erős!

 3. Értékelés: 4 / 5

  Nekem egy kúra napi 5 szem 2,5 hónap alatt szárazon ami meg is maradt 7 kg hozott

 4. Értékelés: 5 / 5

  Nyáron mindig használom gyors és hatékony hatása végett! Strandszezon várlak!

 5. Értékelés: 4 / 5

  Ennyiért kb ajándék.., Amugy is nehéz hozzájutni de ha van is akkor aranyarban… 13 körül

 6. Értékelés: 5 / 5

  Magában szedve is hatásos? Vagy érdemesebb mondjuk Trabolonnal együtt? Ha igen akkor hogyan adagolva?Köszi?

 7. Értékelés: 5 / 5

  Reggel rendeltem és másnapra már kézhez is kaptam! A cuccrol annyit,hogy nekem kifejezetten hatásosnak bizonyult!

 8. Értékelés: 4 / 5

  300 szemet rendeltem belőle! 3 hónapig tartott a kuram ezalatt nagyon sokat szaradtam és kb 4-5 kg ot hozott csak izomban. Persze kaja edzes pihenés tökéletesen betartva!!!

 9. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok! Mi történt a másik oldallal? Innen is ugyan azt a minőséget kapom?

 10. Értékelés: 5 / 5

  Ezt sajnos teljesen őszintén írom le ezt a fajta stanát használom már 2hete napi 3szemel 7hétig majd és már most kurva nagyot csalodtam!!!!!! Ecerüen nem tudok mást irni ez az igazság!! A jó dolgai a szernek: nagyon de téneg nagyon jól duranik az izom de téneg hihetetlenül!
  A másik jó tulajdonsága hogy kihoza az izmok formáit ami nem kamu téneg igaz! A harmadik hogy egy nagyon enyhe erőt ad de hangsulyozom hogy téneg alig ad valami erőt!
  Jönek a rossz tulajdonságok: Magas vérnyomásu emberek még véletlenül se probálják meg használni! nekem a normálrol kura alatt 193,197 a vérnyomásom ! AMI A LEG BOSZANTOB HOGY EGY NAGY KAMU A ZSIRÉGETÉSI DOLGA MEG A SZÁLKÁSITÁS TEHÁT HAZUGSÁG NE HIGYE EL SENKI 104ROL 2HÉT ALAT 104 MARADTAM ÉS SEMILYEN FORMÁBAN NEM NYULT ZSIRHOZ!!!!! ZSIRÉTEGHEZ!! 22000FTBA VOLT ÉS NEM AD MÁST EZ A SZTEROID MINT KIBASZOT NAGY KOCKÁZATOT A MÁJRA MEG MELÉKVESÉRE MEG AMIT IRTAM A JO DOLGAIRA ,DE AHOZ MEG TUL KOCKÁZATOS MEG DRÁGA !!!!!!

  • Kedves Balázs!
   Szerintem egy kicsit eltévedtél… hallottál valamit az edzőterembe és azonnal ki akartad próbálni… mint sokan mások…
   Először is ez nem zsírégető
   Másodszor: tanulj meg helyesen írni
   Harmadszorra: minek szeded akkor 7 hétig ha nem ér semmit????
   Mellé ha lenne valami jártasságod a témában szednél napi 2 szem proviront is…
   Ezenkívül van akinek nem jön be, kb 100-ból egy ember… előfordul de annak az egynek pedig pont az jön be ami neked nem…
   Esetleg ha mellé normálisan étkeznél lehet még a zsírból is lemenne, de az bármelyik szer nélkül lemegy ha edzel és étkezel rendesen…
   És ha napi 3 szemet szedsz nem gondolom felvezetted piramisba…
   Köszönjük hozzászólásod:::)))

 11. Értékelés: 5 / 5

  De azt irják hogy szálkásit és én nem tapasztaltam ilyet,igen felvezetem ugy mentem el 3romig edzeni rendesen keményen edzek és tömöm magamba a tojást meg a csirkemelet ,meg minden edzés után 100%whelyt is iszok szoval nem értem nem igen fejlödök töle egyébként 5éve edzek keményen és 45ös kéznél elakadtam akármenyire is keményen edzek és etöl a stanátol reméltem hogy megindulok és + 2-3cmert hoz pluszba abol persze tudom hogy 1-1,5cm maradna meg tisztán rendes étkezés melet dehát igy már nem vagyok bent biztos a napi 2szem provirontol a stana mellé mivel lenne más a felödésem?? Egyépként melékhatás az csillagos 5tös mert egyáltalán semi mellékhatása nincs minha sima fehérjét inák semi vese fájdalom semi probléma a nemi életel se gyomor fájdalom tehát ugy nagyon fasza cuc!

 12. Értékelés: 4 / 5

  Nem feltétlenül nő tőle az ember merhetoen, ugyanis ez egy komplex folyamat! Fogysz is közben ki is nyomja a vizet a szervezetedbol közben valamennyi izmot hoz! Inkabb atformalja a testet!

 13. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok.
  Elkezdenék szálkásítani.. Tápkieg + a napi tápanyag bőven megvan.
  Hozzá akarom csapni ezt a fajta Stanát a tápkiegjeim mellé.
  Ez a fajta Stana eredeti? Mármint nincs felütve metiltesztóval?
  Nektek milyen eredményt hozott szálkásítás alatt?Vízesít?Minőségi izmot hozott? Zsírt is segített égetni? Stb..
  Olvasgattam kicsit és sokan mondják hogy a kúra közben szedjek napi 1 provit, mások viszont azt mondják hogy kúra után szedjek 2-3 héten keresztül 2db provit. Szerintetek?
  Napi 5 szemet szednék belőle.( 2 naponta emelem 1 db-al az adagot míg elnem érek az 5 db-ig. Levezetés ugyan igy)

 14. Értékelés: 4 / 5

  Szia! Eredeti az biztos, saját boromon tapasztaltam. Egyáltalán nem vizesit sőt szabályszerűen nyomja ki a vizet a testbol! AsvanI anyagokat pótolni kell mellette. Mellette kell szedni 1 provit aztán a végén pedig zitazoniumot. Eleg jo cucc!!

 15. Értékelés: 3 / 5

  Szia megszeretném kérdezni a Buildertől hogy a stanánál a 3naponkénti 1szem csökentése levezetésként elegendő e ?mert azt irták hogy piramisal kel levezetni.

 16. Értékelés: 3 / 5

  8-12héten keresztül 4-5 szemet szednék be belőle.
  1. kérdés:
  Ha a kúrát befejeztem utána szedek 1 hónapig napi 2 szem provit az úgy jó?
  Vagy kúra kúra alatt napi 1 szem provi és kúra végén 2hétig 1 szem zita?
  2. kérdés:
  Ettől nem fogok csöcsösödni vagy hasonló úgye?:D

 17. Értékelés: 5 / 5

  Szia! A masodik verziót használd! Es minimálisra csökkented a mellékhatásokat, ha egyáltalán lenne!

 18. Értékelés: 4 / 5

  Megszeretném kérdezni hogy vérnyomás menyi idő után ál hejre?? mert már levezetem a kurát és még mindig 179/135 pedig nem volt a kura elöt baj a vérnyomásomal,azt tudtam hogy kura alat megemeli,de mikor ál helyre a normálisra??

 19. Értékelés: 4 / 5

  Ez változó nagyobb izomtomeg esetén gyors novesnel ez természetes hogy megemelkedik.
  Inkább stabilizalodni fog. Egy sportolónak teljesen mások az eredményei, mint egy úgymond atlagos3 eletmodu embernekl

 20. Értékelés: 4 / 5

  Köszönöm Builder a választ

 21. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok!
  Egy 8 hetes kúrát szeretnék belőle csinálni. Napi max 4-5szemmel. A kérdésem az lenne, hogy kell mellé provi, vagy mivel nem aromatizálódik így nem szükséges?
  Üdv István

  • Szedhetsz mellé napi 2 szemet

 22. Értékelés: 5 / 5

  Hello! Érdeklődnék, hogy külföldre is postáztok (németbe)?

  • Szia
   Nem

 23. Értékelés: 5 / 5

  Figyu hogy az istenbe van ez?!!!Ez komolyan már rohadt szégyen és siralmas!!
  Meledzés mig szedtem ezt a szar kamu valamit!!
  Viszintes mel 1sorozat :100kg 12x
  2sorozat 110kg 6x
  3sorozat 120kg 2x
  4sorozat 125kg 1x

  Most it tartok mer már nem szedem egy honapja
  1sorozat 100kg 10x
  2sorozat 110kg 5x
  3sorozat 120kg 1x
  és töb nem is megy mert egy az egyben rajtam marad hol a picsába van akkor az az erő amit kaptam etöl a szertöl?! mert én ugy veszem észre hogy egyre joban visza esek a régi erőszintre lasan de biztosan,arol nem is beszélve hogy a vérnyomásom az egekbe ami elöte teljesen normális volt,Tudjátok ki probáltam de rákelet jönöm hogy ahogy mondják 2honapig superman vagy aztán visza esel a régire semit nem érnek ezek a szteroidok adig vagy erős töle mig kurán vagy aztán ugyanugy a régi leszel!! pénz kidobás egy az egyben meg tönkre is teszed magadat a semiért.inkáb maradok a fehérjepornál,meg a kreatinál,mert arol tudom legaláb hogy az az erő ami lesz tölük tisztán megmarad,és még a vesém se meg a májam se megy tönkre meg a sziv vérnyomás stb… nem a semiért vannak ezek be tiltva!

 24. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok! Tudna valaki véleményt mondani a termékről?

 25. Értékelés: 5 / 5

  Üdv. Szeretném megkérdezni hogy lehet-e még rendelni ebből a stanából?

  • lehet

   • lehet

 26. Értékelés: 5 / 5

  Szia! Lehet még rendelni a honlapról? Előre köszi a választ..

  • igen, lehet

 27. Értékelés: 5 / 5

  Hello érdkelödnék hogy 2016.09.22-n rendeltem 1073 a rendelés szám és érdeklödnék hogy mikorra várhato az érkezés üdv Attila

  • Írtam privátot, lehet spambe rakta

 28. Értékelés: 5 / 5

  Szia érdeklődők hogy mult het szerdán rendeltem az kb mikor érkezik Nyíregyházára

 29. Értékelés: 5 / 5

  Szia múlt héten szerdán rendeltem és még nem jött meg vissza igazolast nem kaptam érdeklődnek aktiv a rendeles vagy mar postázva van előre is köszönöm válaszát

 30. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  sziasztok! Köszönöm de már meg oldottam más forrásból ..Ettől el tekintve jó az oldal. .Máskor talán lesz szerencsénk egymáshoz. .Jó munkát. .sziasztok

 31. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok!
  Nov. 13.-i rendelésem még feldolgozás alatt van. Kérem jelezzenek vissza ez ügyben. Ha nov. 22.-ig nem tudjak kiküldeni, úgy nem kérem az árut és kérem töröljék a rendelésem!
  Üdvözlettel:Zsó

  • amennyiben aktuális még a rendelésed add le újból

 32. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok.
  Ez a termék rendelhető,vagy keressek másikat? Nincs reakció a rendeléseket.
  Előre köszönöm a választ.

  • amennyiben aktuális még a rendelésed add le újból

 33. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Mèg nemtudom

  • Írok privátot, lehet spambe rakja

 34. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Már itt is van pedig tegnap elött este rendeltem.Köszönöm

 35. Értékelés: 5 / 5

  A futár valószínű hozta a csomagomat szerdán 21-én.Nem hívott telefonon, és nem írt üzenetet!Pedig ott voltam a közelben.Mikor hozza legközelebb?És kérem mindenképpen írjon előtte vagy hívjon!!Köszönöm .

  A rendelés száma 1728

  • utánakérdezünk

 36. Értékelés: 5 / 5

  Megérkezett .Köszönöm

 37. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv szeretnèm megkerdezni hogy mikorra varhato a tegnap feladott rendelès? 100db danabol es egy stanazolrol lenne szo vissza igazolo emailt nem kaptam a rendelès szamot el felejtettem vagy 185 vagy 186 koszonom a segitseget

  • A jövőhét elején

 38. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia. Az normális, hogy szétbomlik a szájban és édeskés íze van? Ugye nem szölöcukrot kaptam? 🙂

 39. Értékelés: 4 / 5

  Hello.
  Nemtudom hogy ervenyes e meg ez az oldal..
  Mert rendelni szeretnek danabolt..csak hallotam h azt mar nem nagyon aruljak hogy ez igaz e nem tudom..! Koszon elore is!

  • Lehet rendelni

 40. Értékelés: 5 / 5

  sziasztok…mivel hobby gyúrós vagyok es mar sok mindent kipróbáltam ..szemest soha nem szedek..egyszer szedtem de semmi ertelme nem volt…aztan jött hogy kipróbálom a boldebolint es ez viszi a pálmát ..nekem nagyon bevált…semmi mellékhatása nincs egyaltalán nálam.es az erőt nagyon megtólja es jól formál nagyon..szerintem jobb a testonal..a testotol nem tudok aludni ..allitólag a szemes danabol injekcios változata csak egyáltalán nem kárositja a májat a vérnyomásom is a normális maradt tőle..de olvassatok utana az a legjobb..en csak ajánlani tudom..még magában is elég de ha mellé tolok egy kis primot fantasztikus 🙂 hobby gyúrósoknak ideális nagyon:)

 41. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok anyi lenne a kerdesem hogy a 2021 es rendeles mikor erkezik? Kosz

  • A héten

 42. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok tavaly nyáron vettem stanazolt 10 milisbe èn meg voltam vele elègedve bitang nagy tiszta izmot hozott fel rám èn nem ègettem vele zsirt mivel 172 cm magas vagyok ès 75 kil voltam mire vège let a kurnák 85 kilo lettem nagyon szèp eredmènyt hozott nálam Az erőmetis fokozta nagy mèrtèkben nagyon szèp tömör száraz izmot adott ès nem szettem mellè semit csak aszt ja persze sokat szalonáztam rá az ètrend a fontos de volt it egykis gond el áltam melozni ès mivel nem tudtam edzeni iszonyatosan el keztem hizni tőlle de a forma meg maradt be tömegegelt 95 kilora ès pont este rendeltem plusz 1 kurát

 43. Értékelés: 5 / 5

  Az lenne a kérdésem hogy most lehet e kapni?

  • lehet

 44. Értékelés: 5 / 5

  Illetve hogy hogyan ajánljátok a szedését?

 45. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv! Szeretném megkérdezni, h 4-5 nappal ezelőtti rendelésem mikor fog megérkezni, mert visszaigazoló e-mailt nem kaptam…
  Köszönöm

  • rendelésszám vagy név?

 46. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv! Érdeklődni szeretnék, mikorra várható a megrendelt áru szállítása?
  2166os rendelés szám
  Nem kaptam semmi igazoló emailt vagy smst
  Köszi

  • Írtunk privátot

 47. Értékelés: 5 / 5

  Szia! Hány szem egy hatásos kúra?
  Nem probáltam még szteroidot.
  Hogyan kell szedni? Kell mellé valami? Mellékhatás? Köszi!

  • 250-300 szem a hatásos dózis, piramisban felvezetve szeded, napi 2 szem proviron mellé… mellékhatás mindenkinél más olvass utána

 48. Értékelés: 5 / 5

  Szia stanazolol szeretnek rendelni. A szamom 0036706275900

  • tölts ki egy megrendelőt adatok és mennyiség megadásával

 49. Értékelés: 4 / 5

  Üdv! Lenne pár kérdésem egy kezdő kuraval kapcsolatban. Aki tudna segiteni, dobjon egy mailt legyenszives. andorolo157@gmail.com

 50. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv,

  Érdeklődnék, hogy a 2294-es rendelésem mikorra várható? (stana+provi) Visszaigazoló mailt sajnos nem kaptam.

  • írtunk privátot

 51. Értékelés: 5 / 5

  Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne,hogy a stana-provi szedése mennyire befolyásolja a kopaszodást? Gondolom egyén és genetika függő. Csak mert már egy kicsit elkezdtem kopaszodni, és attól tartok ha elkezdeném szedni ezeket, akkor még jobban fokozódna.

 52. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv
  Szeretnek érdeklődni a 2934-és rendelesről , megkaptáktok ha igen akkor mikorra várhatóm 24-én adtam fel

  • írtunk

 53. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Egy hete szedem látványos a változás, erőszintemen is dobott, kevésbé vagyok fáradékony. Halolaj szedését ajánlom mellé hogy az izületeinket kíméljük.

 54. Értékelés: 3 / 5

  Érdeklődnék hogy Omnadrenel érdemes lehet kombinálni ?
  Előre is köszönöm!

 55. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Próbaképp rendeltem StanoX-et. Fontos mellé a proviron szedése, vagy csak a hatását erősíti fel?

  • keményebb lesz tőle az izomzat, ezenkívül nem árt

 56. Értékelés: 5 / 5

  Szia ! Van jelenleg raktáron StanoX stanozolol 10mg 100db (Biosira) szteroid és ha van mennyi idő alatt érkezik meg postai uton ! Köszönöm a választ elöre is !

  • van, a rendelés napjától függ az érkezés

 57. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia.
  3991-es számú rendelés mikorra várható?

  • szerintem holnap

 58. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Érdeklődnék 4031-es rendelésről ! Visszaigazoló levelet nem kaptam , mikorra várható…???

  • 2-6 nap

 59. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Köszönöm a gyors szállítást.

 60. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  4031es rendeles irant erdeklodnek! Nem kaptam visszaigazolot sem , mikorra varhato ??? Koszi

  • 2-6 nap kb

 61. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv ! 2017.07.07.-én délelőtt adtam le a rendelést érdeklődnek hogy mikorra várható ? Rendelés kódját nem tudom sajnos stanazolol 100db / 10mg van szó

  • az email címedből nem tudom h ki vagy egy rendelésszámot írj, de szerintem úton van

 62. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Ma a 6. Munka napja hogy várom de meg mindig semmi 🙁
  Rendeljem meg ujra vagy mit tegyek ? Rendelés számot nem tudok

 63. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  4183 rendelés mikorra várható ?

 64. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok!
  Egy kis segítséget szeretnék kérni,aki tud megköszönném.
  A malaj tiger féle stano-x elkezdtem szedni,felvezetve,1 hét alatt 15 szemet. De már az 5 nap körül a gyomrom püffedt volt,teltségérzet,sokat bböfögök,ill.alig bírok enni,inni,mert rögtön bedagad a hasam mint egy lufi. Lehetséges e ettől?!

 65. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  1 dobozzal már rendeltem belőle és Spiroval nagyon sokat segített, formásított rajtam.

  Érdeklődöm hogy rendelhető e még a termék?

 66. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv!
  Rendelhető?

  • igen

 67. Értékelés: 1 / 5

  Had kérdezzem már meg minek kell szedni hozzá provit vagy zitát amikor alapbol nem csöcsösit a stana miről beszéltek?

  Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.ltek valaki magyarázza már meg.

 68. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv, 4624 -es rendelést szeretném vissza mondani ! Megoldható?

  • ok

 69. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! Gondolom ez a stanotex szemes fajtája… rendelhető még? Jobb mint a genesis? Vélemény?

 70. Értékelés: 5 / 5

  Tuti, hogy jó a szer.
  DE: MIÉRT NEM BÖKTÖK?
  Ezt egyszerűen nem hiszem el. Féltek egy 0,1 másodpercig tartó szúrástól? Jó, a Stana csíp kicsit, OK, nem vitatom. De gyerekek, most “kemény csávó vagyok” vagy nyuszi… Sokan félnek, tudom, mert a Stanához picit vastagabb tű kell (a kis kristályok miatt). De hetente 3 bökit nehogy ne bírjatok már ki. Utána masszírozni 1 percig. 20-30/bökiből 1 begyulladhat. Na, akkor mi van… Mindenki megíjed. Pedig csak kicsit jegelni kell (fél óra), én éjszakára még egy diclofenac tapaszt szoktam ilyenkor a fenekemre ragasztani… Reggekre semmi, elmúlt.
  Ne féljetek a bökitől. Sokkal kevésbé cseszi a májat.
  Korábbi kérdező: miért kell Proviron? Mert felerősíti a hatását, de ennek járjatok utána, ne kelljen itt leírnom. PCT is minimális, max 10 nap Nolva (vagy valami más Tamoxifen generikum, pl. Zitazonium).
  Okosan használva, ha 10-12% körüli a testzsír százalékotok, látványos lesz. De még 1x utoljára. Nem cukorka. Egy májkárosító 17 aa szteroid, EZÉRT bökjétek, akkor sokkal kevésbé ártalmas. Aki meg nem mer bökni, szedje, qrja szét a máját, vagy menjen sakkozni…
  Ufff.
  Ha kifexel 1 csepp vértől, s mégis tabit választassz, vegyél jó, azaz JÓ Máriatövis kapszulát az ajánlottnál 2-3x-os adagban (nagyon jó a Himalaya Liv51), az kicsit csökkenti a mellékhatásokat. Emellett, higy ne száradjanak ki az izületek, szedjetek végig Staviflexin-t. Nekem mindig bevált, esetleg Dona-t, de a Staviflexin jobb.

 71. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia Winkler! Jogos a 2 pont… tetszik amit írtál… nálam nem böki -től való félelem a gond hanem az hogy magamnak toljam:))) de ez is megoldódni látszik egy nővérke személyében:) kérdés hozzád: milyen bökis kúrát használtál már innen az oldalról ami bevált neked? Néhány tipp jól jönne nálam tapasztaltabb személytől.. köszi

 72. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv! Ha ma leadom a stanox és provi rendelésem akkor meg oldható az átvétel szerdáig?

 73. Értékelés: 5 / 5

  Üdv. sziasztok kèrdèsem lenne hozzátok olvastam itt a kommenteket látom elèg sok hozzá èrtő van itt.! Segítsègre lenne szüksègem.! El szeretnèm kezdeni az edzèst valaki tudna nekem ajanlani valamit hozzá sajnos nem nagyon èrtek ezekhez :/ ! köszönöm

 74. Értékelés: 5 / 5

  Lezli69-nek:
  Nos… nem kell félni.
  Tartsd be az alább pár szabályt, főleg ha tűfóbiás vagy, de erre visszatérek, rájössz majd, hogy nem kell félni tőle.
  Szóval a pontok első körben, aztán a többi:
  1.) Kúrát jó általános egészségi állapotban kezdj, csináltass egy átfogó vérképet, ahol alapvetően a HDL/LDL arányokat nézd (Jó és ROSSZ koleszterin) és a májértékeket. Ha ezek rendben vannak, nincs gyulladás a szervezetben és nem voltál beteg több hete, el lehet kezdeni.
  2.) Úgy látom inkább kezdő kategóriát nézzünk. HA! betartod a játékszabályokat, nem lehet baj. A fő játékszabály az, hogy elmúltál 25 éves és legalább 3-4 éve rendszeresen edzel.
  3.) Szerezz be JÓ májvédőt. (pl. Himalaya LIV51), kezd el kúra előtt 1 héttel.
  4.) Minőségi, ne mennyiségi izomra törekedj. A mennyiség elvész, általában csak víz. A minőség 80%-ban megmarad, ha jól vezeted le.
  5.) Csináltass vérvizsgálatot kúra közben és hasonlítsd össze a korábbival. Ha közelít a felső érték duplájához, vezesd le a kúrát és hagyd abba. Az egészséged többet ér.
  6.) Ha van pénzed és félsz a tűtől, vegyél indiai Biosira Stanát és igyál belőle napi 2x 20 ml-t. 1x reggel, 1x d.u. edzés előtt 1-2 órával. Mellé mehet napi 1 szem Proviron.
  Ne várj sokat ettől, nem leszel “pumped”, de szépek lesznek az izmaid, az biztos. És ha edzel és eszel rendesen meg is maradnak.
  7. Ha még mindig félsz a tűtől, szerezz Andriol Testocaps tablettát, napi 4-5 szemet vegyél be elosztva.
  8. Ez menjen 5-6 hétig. Az utolsó 2 hétben elkezdheted csökkenteni a stanát napi 1x25mg-ra, mellé mehet a Provi, és Nolva (vagy Zitazonium), bár a koksz.info-tól még jobb tippet kaptam: Letrozol a Nolva, vagy a Zita mellé. Amint kifutott a 2 hét… hát kell a szuri. Legalább 3-4x de ez csak szubkután (bőr alatti) HCG szuri, ebbe aztán senki se hal bele és ápoló se kell, csak ne vénába bökd 🙂
  Ennyi.
  Egyél sok fehérjét (150-200 mg/nap minimum).
  De ez így nehéz ám, mert mindenki más… Nem tudom hány éves vagy, mennyi a testzsír százalékod… ha 30%, akkor semmit se fogsz látni, csak erősebb leszel.
  Mindenesetre és nagyon pozitívan csalódtam az indiai Biosira termékekben. Ajánlom mindenkinek.
  Ja és a korábbi hozzászólásom… stana kiszárítja az izületejet, valami jó izületvédőt szedjetek, már kúra előtt lehet kezdeni, nekem a Stavi-Flexin vált be nagyon.
  Aki pedig nagyon el van eresztve az vegyen Anavar-t. Ott a mellékhatások is minimálisak. De nem osztok észt, ez mind informatív jellegű. Először mindenki naturalba hozza ki magából amit tud (bár ez ugysem lesz így, mert akkor nem itt találkoznánk). Én 9 évet boxoltam és mellette 11 évet gyúrtam, kúrát 40 évesen kezdtem, mert sajna a tesztóm már ugy 40 évesen nem annyi mint 20 évesen. De okosan. Tényleg. Akkor nem lehet baj. És ez nem készpénz amit írok, mert mindenki más…
  Ufff…

 75. Értékelés: 5 / 5

  Winklernek: a stanát tényleg meg lehet inni?

 76. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Winkler! Köszönöm amiket írtál… korrekt dolog nagyon… 33 vagyok 3 évet toltam naturál… azt mondhatom hogy saját elvárásaimnak és önképemnek megfelelt az elért fizikum.. de aztán úgy hozta a sors hogy külföldre költöztünk és kemény fizikai munka mellett elhagytam az edzést a diétát… hónap alatt a megszerzett fizikum java odalett .. valamivel gyorsabban szeretném magam formába hozni ezért kacérkodom a sötét oldallal:))) anavar vonz egyébként tényleg csak nem tudom az oldalon beszerezhető e? A pénz része nem gond… köszi mégegyszer

 77. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szerintem winkler 2 alkalommal 2 tabletta lenyelését ( ívását) értette a meginni alatt….

 78. Értékelés: 5 / 5

  Stanát persze hogy meg lehet inni. Vízbázisú, 17AA szteroid.
  Max a májadat károsítja kicsit jobban, de ésszel, májvédővel, no pia nincs belőle gond. U.a. (1 ml) kiszívsz, a nyelved alatt tartod kb. 1 percig, majd mivel már sok nyál gyűlik össz, lenyeled és iszol rá 1-2 dl szobahőmérsékletű vizet. Ennyi. Drágább mulattság. mint a stana tabi, de sokkal kisebb az esélye, hogy valami xart fogsz inni, a tabiba azért sok kaki is van. 2 naponta 50mg (1ml) mellé jó minőségű propi (azt bökni kell, de bökhetsz 25-ös tűvel is, csak laaaaasssaaaan… minél vékonyabb a tű, annál kevésbé fáj (na jó, a 20. böki után már nevetsz, hogy mitől is féltél), ellenben sokkal lassabban is kell beadni, mert nagyobb erővel “spriccel” az izomba (fizika).
  Azért is jó az ampullás stanát meginni, mert akkor nem kerülsz kés alá soha (nem jó, hidd el, csak egy kis “H”-betűs heg, el is múlik 1 év alakatt a helye, ha időben mész)… szóval drágább mulattság meginni a Stanát az üvegcséből, vagy ampullából, de jobban jársz (máj tekintetében nem, de hogy a tabiban mi van, azt végképp nem tudod. A stanának meg olyan (nem épp jó, de nem rossz) íze van, amit nem pár ampulla után felismersz. Ha kamut sóznak rád, tudni fogod… van előny/hátrány, én sokszor iszom a stanát, ha más a forrás mindenképp az elsőnél.

 79. Értékelés: 5 / 5

  Lesli69-nek:
  Stanából jó az itt kapható British Dragon. Régen Elite Pharma-t használtam, de megszűnt a forrás, amit tudok, az meg kaki. Neten elqrtam már vagy 300 Eurót a legkülönbözőbb stanákra… az igazság az, hogy az itt kaphatő British Dragon ugyan nem tartalmaz annyit, ami rá van írva, de legalább nem szemét. A Biosira jó, de azt ne bökd, csíp mint a lódarázs és 4. nap, keresed, hova bökd, mert még mindig fáj az előző helye… azt idd meg, ahogy írtam. A régi jó “márkákat” mind elkapták, nincsenek, lebuktak, ülnek… (az egykori szuper LA Pharma az amcsiktól… még PayPal-el rendeltem és 10 nap múlva itt volt a szuper cucc…)
  Ja igen:
  Nem tudom milyen Testot használsz, mint írtam, ha nem akarsz bökni, szerezz gyógyszertári Andriolt (meg lehet oldani, keresel egy dokik, adsz neki pénzt felírja), itthon ritkán kapni, Ausztriában az első nagyobb nem falusi patikában van min 3-4 dobozzal, egy részét ott is gyártják. Abból elosztva 1 nap kb 5 szemet vegyél be. Nem károsít semmit ha a kúra erejéig csinálod (pl. kb. 7-8 hét). NEM OLCSÓ tesztó, sokan fikázzák, de ha 5, max 6 szemet elszosztva beveszel HIDD EL, nem fika. Csak drága. De az egészséged nem drága??? Nekem az.
  A testo porpionátja érdekes, kicsit fáj, de hat. Fáj alatt azt értem, hogy másnap is érzem, szerintem az olaj (vívőanyag) nem olyan tuti. De testo van benne. Na azt nem ihatod. Azaz persze, festéket is ihatok, de…. viccet félretéve, ha megiszod, megterheled a veséd, májad… nyelv alatt tartva elérhető, hogy a nyálkahártyán és a nyirokereken keresztül úgy 5-10%-a felszívódjon, de minek… Akkor 5-6 szem Andriol. Ne hagyd, hogy fikázzák. Mindenkinek DRÁGA, NEM HAT…. nem hát, mert drága és nem vesznek be belőle 5-6 szemet naponta. Amúgy a legmodernebb és legkevésbé káros tesztó ami per pill a piacon létezik. DE GYÓGYSZERTÁRBÓL. Ugyanúgy levezetésnél is csak gyógyszertári Tamoxifent és Proviront vegyél. Figyu, ha komolyan gondolod, úgy, hogy az egészséged ne menjen rá, akkor nem elég egy “rendelek 2 fiola X testot + olcsó Stana tabit”, mert megvan az egész 25.000-ből. Akkor már vérképvizsg. Dokinak csúszó, recept, gyógyszertár…. levezetésnél is…. Akkor nem lesz bajod és kúra után 2 hónappal nem azon fogsz xarni, hogy ihatsz-e egy üveg rozét a pároddal, mert jajj, lehet h. a májam még nem jó, vagy találgatsz, hogy valyon már….
  Hidd el, nem írok butaságot… persze majd sokan elküldenek melegebbre, de akinek nem futja rá, ne cuccoljon, akinek meg igen, az a cucc árát szorozza meg kettő-hárommal és az lesz a biztoságos kúra, megkent dokival, vérképekkel ÉS BELSŐ NYUGALOMMAL!
  Uff ismét… 🙂

 80. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia Winkler! Ha jól értem amit írtál bökés nélkül is összerakható egy igen hatékony kúra… stana orálisan inni, valamint szintén orálisan tabiba kapható tesztoszteron… hmmm… jól hangzik:)) valamilyen sémát tudsz írni a konkrét kúráról? Mikor és mennyit mennyi ideig stb… svájcba élek.. kis osztrák nincs messze tőlem:) ott kapható patikába az általad megnevezett teszto tabis? Gondolom nem vény nélkül ott se… vagy igen?:))

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.