StanoteX 10ml 100mg/ml (Biosira)

Értékelés 4.83 az 5-ből, 6 értékelés alapján
(6 vásárlói értékelés)

14000 Ft

Leírás

Stanozolol (Winstrol)

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.

A winstrol két fajtája terjedt el:  tablettás és az injekciós. Habár mindkét formában ugyanaz a hatóanyag, mégis, ha valaki az injekciót választja, akkor nagyobb hatóanyag mennyiséget tud bejuttatni a szervezetbe, mint tablettával. Ennek köszönhetően az injekció költségkímélőbb módszer, és így legtöbben ezt a formát választják.

Érdekes, hogy elég nagy különbségeket lehet találni egyes winstrol injekciók között a szteroid részecskék méretében. Például az európai Zambon gyártmányú készítmény a kis részecskeméretének köszönhetően kényelmesen beadható egy vékonyabb tűvel, a mexikói állatgyógyászati célokra ajánlott pedig még egy ultra vékony fecskendővel is. Azonban a legtöbb készítmény nagyobb méretű részecskéket tartalmaz, így beadásukkor a vékonyabb tű használata komoly nehézségeket okozhat még közepes vastagságú (22-es) tűvel is. Azonban a viszonylag nagy és az apró részecske méretnek is megvannak az előnyei és a hátrányiai. A nagyobb részecskéket tartalmazó készítmény hosszabb ideig hat, így kevesebb injekcióra lesz szükség egy kúrához, így körülbelül három-négy naponta beadott egy-egy nagyobb adag nagy valószínűséggel biztosítja az izomgyarapodáshoz szükséges megfelelő hormonszintet a vérben. Mindehhez sajnos 21-es méretű tűt kell használni, mely nem éppen kellemes hosszú távon. A finomabb, apróbb részecskéket tartalmazó készítmény rövidebb ideig hat, így minden másnap egy újabb adagot kell beinjektálni. Ezt azonban vékonyabb tűvel lehet beadni, mely kevésbé fájdalmas, és olyan területekre is lehet az injekciót adni (érdemes váltogatni a beadási területet), mint a váll, ahová a vastag tűvel lehetetlen injekciózni.

A winstrolt gyakran kombinálják más készítményekkel a még nagyobb hatékonyság érdekében. Tömegnövelési fázisban erősebb szerekkel kombinálják, mint a Dianabol vagy az Anadrol 50. Ebben az esetben a winstrol kiegyensúlyozza a hátrányos ösztrogén aktivitást, csökkenti a másik készítmény(ek) ösztrogénné átalakulási hajlamát. Ez jobb, mintha csak a másik szer(eke)t használná a sportoló. Ezen kombinációnak eredménye egy jelentős súly- és izomgyarapodás még elfogadható vízvisszatartással és zsírkészlet gyarapodással. Szálkásítás alatt, versenyfelkészülésnél a winstrolt olyan nem aromatizáló készítményekkel szokták együtt szedni, mint a halotestin. Ez a párosítás igen kidolgozott, szálkás izomzatot eredményez, mely oly sok testépítő álma. Idősebbek, vagy érzékenyebb emberek a winstrolt Primabolan-nal, Deca-durablinnal vagy Equipoise-al szokták kombinálni.

Adagolás

Férfiaknál tabletta esetében a napi adag 20-40 mg, injekciónál pedig napi 25-50 mg hatóanyag bevitele ajánlatos.

Nők általában napi 5-10 mg-ot szoktak használni. Nekik nem javasolható az injekció, mert már egy 50 mg-os adag is túl sok, és igen nehéz egy ampullát sok adagra elosztani és felbontva tárolni. A nagy mennyiség igen komoly férfiasodási mellékhatással járhat, amit lehetőleg el kell kerülni.

A tablettás formájú winstrol nagyobb megterhelést jelent a májra, mint az injekció, de mindkét esetben, különösen hosszabb használat alatt, folyamatosan figyelni kell a májfunkciók értékeit a vérvizsgálattal. Amennyiben a májfunkciók értékei nem kielégítőek, a szert maximum 6-8 hétig lehet használni.

Hatásos adagja: 300-600mg/hét

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság: Testosteron származékokkal, Parabolinnal, HGH-val szálkásításnál

Levezetés:

StanoteX 10ml 100mg/ml (Biosira) termékről 6 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Jelenleg a piacon az egyik legjobb winstrol. Versenyzők is használják a társoságomban.

 2. Értékelés: 4 / 5

  Heti 400 mg nyomtam, de max 12 hétig utána gyengíti a libidot!!!! Szóval okosan! Tényleg az egyik legjobb a palettán

 3. Értékelés: 5 / 5

  Vallba tolom es kurvara kikerekitett! Elképesztően nagy kedvenceme valt.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Véleményem szerint kiváló szer! 3 hete használom kb de marmost most látszik a fejlődés!
  Előtte makay tigert használtam de az egy szar volt már ránézésre is…

 5. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok az lenne a kerdesem hogy milyem tűvel erdemes szürni amin még at is megy köszönöm !

  • G23, vagy tegyél a mikróba egy csésze vizet 1 percre, ha kivetted tedd bele az ampullát h felmelegedjen, és úgy G25-tel is fel tudod szívni(inzulinos)

 6. Értékelés: 5 / 5

  A cucc ott van, de hogy én nem melegítgetem a stanát az tuti. Bakker, most mi az az 1 böki lányok? Ráadásul kisebb lesz a kristály szemcse, hamarabb felszívódik az izomból, ettől ugye már ingadozik a vérben az hatóanyagszint, sorolhatnám. Amúgy is hideg helyen illik tárolni, akkor miért melegítsem fel? 10x… Mert ugye 1 ml megy minimum/alkalom.
  A cucc amúgy ott van nagyon, most is rendelek. 😎

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.