Stanabol 50 10ml (British Dragon)

Értékelés 4.00 az 5-ből, 8 értékelés alapján
(8 vásárlói értékelés)

11000 Ft

Leírás

Stanozolol (Winstrol)

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Szerkezeti szempontból a stanozol nem tud átalakulni ösztrogénné, így szedése során nincsen szükség anti-ösztrogén készítmények használatára, és például a kóros mellnövekedés még a legérzékenyebb emberek esetében sem jelentkezik. Mivel a túlzott vízvisszatartásért is az ösztrogén a felelős, így a winstrol nem vizes, hanem minőségi, soványabb izomzatot hoz. Ennek köszönhetően előszeretettel használják a sportolók szálkásítás időszaka alatt, amikor a legfontosabb a szervezet zsír- és vízállományának minimálisra szorítása.

A winstrol két fajtája terjedt el:  tablettás és az injekciós. Habár mindkét formában ugyanaz a hatóanyag, mégis, ha valaki az injekciót választja, akkor nagyobb hatóanyag mennyiséget tud bejuttatni a szervezetbe, mint tablettával. Ennek köszönhetően az injekció költségkímélőbb módszer, és így legtöbben ezt a formát választják.

Érdekes, hogy elég nagy különbségeket lehet találni egyes winstrol injekciók között a szteroid részecskék méretében. Például az európai Zambon gyártmányú készítmény a kis részecskeméretének köszönhetően kényelmesen beadható egy vékonyabb tűvel, a mexikói állatgyógyászati célokra ajánlott pedig még egy ultra vékony fecskendővel is. Azonban a legtöbb készítmény nagyobb méretű részecskéket tartalmaz, így beadásukkor a vékonyabb tű használata komoly nehézségeket okozhat még közepes vastagságú (22-es) tűvel is. Azonban a viszonylag nagy és az apró részecske méretnek is megvannak az előnyei és a hátrányiai. A nagyobb részecskéket tartalmazó készítmény hosszabb ideig hat, így kevesebb injekcióra lesz szükség egy kúrához, így körülbelül három-négy naponta beadott egy-egy nagyobb adag nagy valószínűséggel biztosítja az izomgyarapodáshoz szükséges megfelelő hormonszintet a vérben. Mindehhez sajnos 21-es méretű tűt kell használni, mely nem éppen kellemes hosszú távon. A finomabb, apróbb részecskéket tartalmazó készítmény rövidebb ideig hat, így minden másnap egy újabb adagot kell beinjektálni. Ezt azonban vékonyabb tűvel lehet beadni, mely kevésbé fájdalmas, és olyan területekre is lehet az injekciót adni (érdemes váltogatni a beadási területet), mint a váll, ahová a vastag tűvel lehetetlen injekciózni.

A winstrolt gyakran kombinálják más készítményekkel a még nagyobb hatékonyság érdekében. Tömegnövelési fázisban erősebb szerekkel kombinálják, mint a Dianabol vagy az Anadrol 50. Ebben az esetben a winstrol kiegyensúlyozza a hátrányos ösztrogén aktivitást, csökkenti a másik készítmény(ek) ösztrogénné átalakulási hajlamát. Ez jobb, mintha csak a másik szer(eke)t használná a sportoló. Ezen kombinációnak eredménye egy jelentős súly- és izomgyarapodás még elfogadható vízvisszatartással és zsírkészlet gyarapodással. Szálkásítás alatt, versenyfelkészülésnél a winstrolt olyan nem aromatizáló készítményekkel szokták együtt szedni, mint a halotestin. Ez a párosítás igen kidolgozott, szálkás izomzatot eredményez, mely oly sok testépítő álma. Idősebbek, vagy érzékenyebb emberek a winstrolt Primabolan-nal, Deca-durablinnal vagy Equipoise-al szokták kombinálni.

Adagolás

Férfiaknál tabletta esetében a napi adag 20-40 mg, injekciónál pedig napi 25-50 mg hatóanyag bevitele ajánlatos.

Nők általában napi 5-10 mg-ot szoktak használni. Nekik nem javasolható az injekció, mert már egy 50 mg-os adag is túl sok, és igen nehéz egy ampullát sok adagra elosztani és felbontva tárolni. A nagy mennyiség igen komoly férfiasodási mellékhatással járhat, amit lehetőleg el kell kerülni.

A tablettás formájú winstrol nagyobb megterhelést jelent a májra, mint az injekció, de mindkét esetben, különösen hosszabb használat alatt, folyamatosan figyelni kell a májfunkciók értékeit a vérvizsgálattal. Amennyiben a májfunkciók értékei nem kielégítőek, a szert maximum 6-8 hétig lehet használni.

Hatásos adagja: 300-600mg/hét

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság: Testosteron származékokkal, Parabolinnal, HGH-val szálkásításnál

Levezetés:

Stanabol 50 10ml (British Dragon) termékről 8 értékelés

 1. Értékelés: 4 / 5

  Formáláshoz talán csak a növi jobb mint a stana, elég jól kerekít és ha a kajád oké akkor jó lesz

 2. Értékelés: 5 / 5

  Nőknek is ajánlott nem durva de szép az eredménye

 3. Értékelés: 4 / 5

  Nagyon olcsó és ahhoz képest nem is rossz!!!

 4. Értékelés: 3 / 5

  Mennyire gyullad ? Valaki tudna adni infot ?
  Köszi!

 5. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok! Stanát csak fenékbe adjátok és felváltva egyszer jobb aztán bal oldalra..igy semmi gond nem lesz vele egyáltalán ..ne kísérletezettek vállba combba meg ilyen hasonló helyekkel mert lenyomorodtok edzeni se fogtok tudni..én is így jártam 😀 vállba kétszer és nem tudtam edzeni se annyira fájt ..mióta fenékbe adom semmi gond nincsen 🙂 az olajosak azok mehetnek mindenhová ..egyébként féltem ettől a britistől mert se doboz se leírás de benne van aminek benne kell hogy legyen szédületes erőt ad..ugyan olyan jó mint az alpha pharma és árban elég jó a legjobb 🙂

 6. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Teljesen kóser a cucc.
  Nekem nem gyulladt, korábban volt más gyártónál erre eset (lehet h azóta jobban is bökök?), de ez jó. 2 ampullával rendeltem, egy be (20 nap, 2 naponta 1 ml), most kezdem látni/érezni. Nem kell hozzá sok anti meg provi se, max az utolsó 2 hétben, meg utána 2 hétig… alig aromatizál… jó anyag, csak ésszel és májvédőt szedjetek meg ne igyatok piát, akkor nem lesz gond. Testo prop mehet végig mellé, az csak segít, de azt is lassan vegyétek vissza, kb. azt is 2 héttel kúra vége előtt, csökkentve szépen az adagot, én még 1 hétig szoktam adni utána, lassan megyek vele vissza. Ez egy napos kúra 1x évente megcsinálom és soha nem volt bajom, ez a British pedig szerintem jobb mint a korábbi. Ja igen, háziorvos irjon vérvétel papírt (májfunkció és koleszterin a fontos csak), ha azok az értékek a maxnál nem többek, mint +60-80%, akkor nincs gond, 40 napig nem lesz tőle baja senkinek. Én az elején, kúra előtt, majd a közepén, aztán a vége után 2 hónappal csináltatok egy vérvételt, soha nem volt gond a stanával. Ez meg mondom még jobbnak bizonyul. LA Pharma-t használtam előtte, de ez nem is csíp és nem gyullad. Lassan adjátok be.

 7. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Legutóbbiban, a korábbihoz képest “leült” a fehér hatóanyag az olal aljára, kb. 0,5 cm volt benne össz-vissz, a többi olaj. Persze lehet h. így jó, de nem romlott meg? Korábbi (Biosira, Genesis, Elite) nem csinált ilyet. Ha azt mondjátok nem gáz és ez normáli (bár tényleg, ennyire még nem láttam leülepedni az üvegcse aljára), akkor bebököm, de azért vannak most fenntartásaim. Esetleg valaki valami jó tanáccsal? Vagy dobjam ki és rendeljek 1 újat? Dátum szerint jó.

 8. Értékelés: 3 / 5

  Winkler!A stana nem olajos hanem vizes bázisú.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.