Nandrolone Decanoate 10ml 250mg/ml (Genesis)

Értékelés 4.43 az 5-ből, 7 értékelés alapján
(7 vásárlói értékelés)

11500 Ft

Leírás

Sikere elsősorban annak köszönhető, hogy a tesztoszteronhoz hasonló anabolikus potenciált mutat, emellett az androgén hatások sokkal enyhébbek. Szintén az 5-alfa-reduktáz enzimmel lép reakcióba, viszont ebből a reakcióból dihidro-nandrolon keletkezik, ami az eredeti vegyületnél sokkal gyengébb. Emiatt a dihidro-tesztoszteron által okozott mellékhatások, mint a zsíros bőr, szőrzetnövekedés és hajhullás, nagyon ritkán fordul elő. Ezek természetesen nagyban függnek az alkalmazott mennyiségtől.

    Az ösztrogénné alakulás se olyan drasztikus. Ennek a vegyületnek a tesztoszteronhoz képest kb. az ötöde alakulhat át, ami szintén kedvező, ha az alkalmazáskor a formát fontosabbnak tartjuk a tömegnél. Az aromatizálás ugyan a májban végbemegy, viszont a zsírszövetekben és egyéb hasonlóan aktív helyeket kevésbé érint. Használatakor a zsírosodás és a vízvisszatartás elhanyagolható, ezért nem feltétlenül szükséges a kúrát antiösztrogénekkel kiegészíteni. Drasztikusabb adagolás esetén a Proviron vagy a Tamoxifen megszűntetheti és megelőzheti az esetleges problémákat.

    Erős hatással van a progeszteron receptor aktivitására. Az eltávolított szénatomnak köszönhetően erősebben tud a progesztinhez kötődni, ezért képes a szervezet tesztoszteron termelését teljesen leállítani. A használat végét követően feltétlenül be kell iktatni egy megfelelő helyreállító kúrát. Az antiösztrogén szereket már a nandrolon-decanoate befejezésekor elkezdhetjük, a HCG-re azonban várnunk kell 2-3 hetet, a hosszú észter lánc miatt ugyanis 12-14 napos felezési idővel rendelkezik.

     A kúrát érdemes legalább 10 hetesre tervezni, mivel ez a vegyület viszonylag lassan fejti ki hatását. Általában 200-600mg a heti mennyiség, de nem ritkán alkalmaznak ennél erősebb adagolást is. Aki gyorsabb hatást szeretne elérni, inkább a nandrolon-phenylpropionate-ot (Durabolin) helyezi előtérbe, ami 3-4 napos felezési idejével előnnyel bír. Használatakor könnyebb kontrollálni a vér hormonkoncetrációját, és a beszámolók többsége alapján a mellékhatások még kevésbé jelennek meg, emiatt erős testzsírcsökkentéskor sem okoz problémát.

Hatásos adagja: 200-600mg/hét

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság:

Levezetés: HCG

Nandrolone Decanoate 10ml 250mg/ml (Genesis) termékről 7 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  500mg/hétnél látványos 3 hét után fainnn!

 2. Értékelés: 4 / 5

  Brutális erőt hozott 2 hét alatt.

 3. Értékelés: 4 / 5

  Nagyon figyelemre méltó tömeget szedtem fel vele enanthattal parositva!

 4. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Egy nap alat megérkezett diszkrét csomagolásban köszönöm remélem hatásos lesz .

 5. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia érdeklődnék kellene nekem oximetahlon bioseria 100 db mennyibe kerül s hol tudom megrendelni

 6. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Helló .
  Tegnap rendeltem egy db. Nandrolone Decaonate 10ml 250mg/ml , de nem kaptam email-ben visszaigazolást hogy feladták volna a rendelést , és postán sem jött semmi .

  • Fel lett adva

 7. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Megérkezett , futár hozta , köszönöm szépen .

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.