Akció!

Nandrobolin 250 10x1ml (Alpha Pharma)

Értékelés 2.50 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

18500 Ft 16000 Ft

Elfogyott

Leírás

Sikere elsősorban annak köszönhető, hogy a tesztoszteronhoz hasonló anabolikus potenciált mutat, emellett az androgén hatások sokkal enyhébbek. Szintén az 5-alfa-reduktáz enzimmel lép reakcióba, viszont ebből a reakcióból dihidro-nandrolon keletkezik, ami az eredeti vegyületnél sokkal gyengébb. Emiatt a dihidro-tesztoszteron által okozott mellékhatások, mint a zsíros bőr, szőrzetnövekedés és hajhullás, nagyon ritkán fordul elő. Ezek természetesen nagyban függnek az alkalmazott mennyiségtől.

    Az ösztrogénné alakulás se olyan drasztikus. Ennek a vegyületnek a tesztoszteronhoz képest kb. az ötöde alakulhat át, ami szintén kedvező, ha az alkalmazáskor a formát fontosabbnak tartjuk a tömegnél. Az aromatizálás ugyan a májban végbemegy, viszont a zsírszövetekben és egyéb hasonlóan aktív helyeket kevésbé érint. Használatakor a zsírosodás és a vízvisszatartás elhanyagolható, ezért nem feltétlenül szükséges a kúrát antiösztrogénekkel kiegészíteni. Drasztikusabb adagolás esetén a Proviron vagy a Tamoxifen megszűntetheti és megelőzheti az esetleges problémákat.

    Erős hatással van a progeszteron receptor aktivitására. Az eltávolított szénatomnak köszönhetően erősebben tud a progesztinhez kötődni, ezért képes a szervezet tesztoszteron termelését teljesen leállítani. A használat végét követően feltétlenül be kell iktatni egy megfelelő helyreállító kúrát. Az antiösztrogén szereket már a nandrolon-decanoate befejezésekor elkezdhetjük, a HCG-re azonban várnunk kell 2-3 hetet, a hosszú észter lánc miatt ugyanis 12-14 napos felezési idővel rendelkezik.

     A kúrát érdemes legalább 10 hetesre tervezni, mivel ez a vegyület viszonylag lassan fejti ki hatását. Általában 200-600mg a heti mennyiség, de nem ritkán alkalmaznak ennél erősebb adagolást is. Aki gyorsabb hatást szeretne elérni, inkább a nandrolon-phenylpropionate-ot (Durabolin) helyezi előtérbe, ami 3-4 napos felezési idejével előnnyel bír. Használatakor könnyebb kontrollálni a vér hormonkoncetrációját, és a beszámolók többsége alapján a mellékhatások még kevésbé jelennek meg, emiatt erős testzsírcsökkentéskor sem okoz problémát.

Hatásos adagja: 200-600mg/hét

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság:

Levezetés: HCG

Nandrobolin 250 10x1ml (Alpha Pharma) termékről 2 értékelés

  1. Értékelés: 4 / 5

    Betyáros, így ennyi. Kombinálható is ha valakinek még arra is lenne igénye

  2. Értékelés: 1 / 5

    ez egy nulla,plussz a 10 ampulla egyikéből sem tudtam kiszívni az 1ml. A 0.8ml már siker volt,de az átlag 0.7ml volt!!Gondolom a hatóanyag így nem volt meg,de szerintem amúgy sem lett volna meg 🙁

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.