DecateX 300mg/ml (Biosira)

Értékelés 4.67 az 5-ből, 9 értékelés alapján
(9 vásárlói értékelés)

13000 Ft

Leírás

Sikere elsősorban annak köszönhető, hogy a tesztoszteronhoz hasonló anabolikus potenciált mutat, emellett az androgén hatások sokkal enyhébbek. Szintén az 5-alfa-reduktáz enzimmel lép reakcióba, viszont ebből a reakcióból dihidro-nandrolon keletkezik, ami az eredeti vegyületnél sokkal gyengébb. Emiatt a dihidro-tesztoszteron által okozott mellékhatások, mint a zsíros bőr, szőrzetnövekedés és hajhullás, nagyon ritkán fordul elő. Ezek természetesen nagyban függnek az alkalmazott mennyiségtől.

    Az ösztrogénné alakulás se olyan drasztikus. Ennek a vegyületnek a tesztoszteronhoz képest kb. az ötöde alakulhat át, ami szintén kedvező, ha az alkalmazáskor a formát fontosabbnak tartjuk a tömegnél. Az aromatizálás ugyan a májban végbemegy, viszont a zsírszövetekben és egyéb hasonlóan aktív helyeket kevésbé érint. Használatakor a zsírosodás és a vízvisszatartás elhanyagolható, ezért nem feltétlenül szükséges a kúrát antiösztrogénekkel kiegészíteni. Drasztikusabb adagolás esetén a Proviron vagy a Tamoxifen megszűntetheti és megelőzheti az esetleges problémákat.

    Erős hatással van a progeszteron receptor aktivitására. Az eltávolított szénatomnak köszönhetően erősebben tud a progesztinhez kötődni, ezért képes a szervezet tesztoszteron termelését teljesen leállítani. A használat végét követően feltétlenül be kell iktatni egy megfelelő helyreállító kúrát. Az antiösztrogén szereket már a nandrolon-decanoate befejezésekor elkezdhetjük, a HCG-re azonban várnunk kell 2-3 hetet, a hosszú észter lánc miatt ugyanis 12-14 napos felezési idővel rendelkezik.

     A kúrát érdemes legalább 10 hetesre tervezni, mivel ez a vegyület viszonylag lassan fejti ki hatását. Általában 200-600mg a heti mennyiség, de nem ritkán alkalmaznak ennél erősebb adagolást is. Aki gyorsabb hatást szeretne elérni, inkább a nandrolon-phenylpropionate-ot (Durabolin) helyezi előtérbe, ami 3-4 napos felezési idejével előnnyel bír. Használatakor könnyebb kontrollálni a vér hormonkoncetrációját, és a beszámolók többsége alapján a mellékhatások még kevésbé jelennek meg, emiatt erős testzsírcsökkentéskor sem okoz problémát.

Hatásos adagja: 200-600mg/hét

Küszöbérték (ne lépd át!): 1000mg/hét

Kombinálhatóság:

Levezetés: HCG

DecateX 300mg/ml (Biosira) termékről 9 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Szép formát hozott és erőben is látványosan nőttem. 8hétig tartott

 2. Értékelés: 5 / 5

  Nagyon komoly formát hozz. Minimum 16 hétig kell használni.

 3. Értékelés: 4 / 5

  Nagyon erős. Kibaszott jó. Enantháttal használtam és 14kg jött fel 3 hónap alatt.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Legjobb deca jelenleg a piacon!

 5. Értékelés: 4 / 5

  Nálunk ausztriába is nagyon nagy kedvenc! Csak itt aranyarban van… szóval kénytelenek vagyunk innen beszerezni

 6. Értékelés: 5 / 5

  6hete használom a terméket és teljes mértékben megvagyok vele elégedve! Heti 3 mi adok be belőle propexel!

 7. Értékelés: 5 / 5

  Sustaval kombinaltam és kurva nagyot dobott rajtam erőben es tömegben is! Bio sustaval használtam!

 8. Értékelés: 4 / 5

  Alapfeltetele a tomegnovelo ciklusomnak, általában sustaval kombinalom vagy pedig propi enanthat komboval!

 9. Értékelés: 5 / 5

  En fél évig használtam, különböző készítményekkel. Minimum 16 hétig kell használni!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.