Akció!

Clenbuterol / Spiropent 20uq 100db (Genesis) zsírégető rendelés

Értékelés 4.51 az 5-ből, 49 értékelés alapján
(50 vásárlói értékelés)

5500 Ft 5000 Ft

Leírás

Clenbuterol zsírégető rendelés

eredetileg egy aszthma gyógyszer,és a sympathomimetikumok csoprtjába tartozik. A sportban kifejezett zsírégető hatása miatt,vagy a megnövekedett oxigénfelvétel végett (hörgőtágító,az egy lélegzetvétellel beszívott levegő ezáltal jobban hasznosul) állóképesség növelésre használják ( bringások,focisták,futók stb… kedvelt szere). Specifikálisan a béta2 receptorokra hat,kevésbé a béta1-re.Mivel a béta 2 receptorok inkább a tüdő munkájáért és a legzésért felelősek a clen kevésbé mutat fokozott aktivitást ( a többi hasonló hatású szerhez képest pl:ephedrine) a béta1-es receptorokon ami a szív és a keringés működését érinti.Megközelítőleg 34 óra a felezési ideje,ezáltal a napi egyszeri vagy maximum kétszeri bevétellel stabil vérszintet lehet elérni.A szedésre többféle séma létezik,mivel hatása 2-3 hét elteltével alábbhagy (nem használ,hatástalan továbbá) célszerű néhány trükköt alkalmazni a folyamatos hatás fenntartásához.Ilyenek pl:2 nap on,2 nap off szedési séma,ez arra jó,hogy a receptorok később/lasabban telítődjenek,Ennek a fajta zsírégető szedésnek az a hátulütője,hogy bár lassabban de ugyanúgy telítődnek a receptorok.. Van aki a 2 hét szedés,2 hét szünetre esküszik.Itt elsődlegesen az a baj,hogy túl nagy szünet van két hét szedés közt.. A legkézenfekvőbb megoldás egy másik gyógyszer,egy úgynevezett anti-hisztamin párhuzamos szedése lehet. Általában erre a szakirodalom a ketotifent (Zaditen) ajánlja,(csupán hozzáférhetőségi okoból) de bármely anti-hisztamin jó szolgálatot tehet (Daedalon). Ezzel a módszerrel két legyet üthetünk egy csapásra:egyrészt a növekvő béta receptorszámnak köszönhetően (amit az anti-hisztamin párhuzamos szedésével érünk el) a clenbuterol tovább hatásos marad 2-3 hétnél,a másik,sokkal fontosabb dolog:a napi szedett mennyiség kb a felére csökkenthető ugyanazon mennyiséghez képest,mintha nem használnánk anti-hisztamint mellé. Magyarul,ha eddíg naponta 100mcg-ot használtunk,most elég lesz 50-70mcg ugyanahhoz a hatáshoz,ráadásul tovább is élvezhetjük a megnövekedett testhőmérséklet által kiváltott zsírégető hatást. Nyilván ez a végtelenségig nem fokozható, max 6 hét után szünetet szoktak tartani, és TELJESEN elhagyják a clenbuterolt.

Sajnos ezt kevesen tudják,és a várt zsírégetés reményében határtalanul használják ezt a szert.A több a jobb, itt KIFEJEZETTEN nem jobb,tekintve a potenciális mellékhatásokat,nem egy veszélytelen szer.Tulajdonképpen elmondható,ha nincs már hőmérséklet emelkedés,(testhőmérséklet) a szer már nem hat. Ezt kiküszöbölendően NE próbálkozzunk dózisemeléssel,mert NEM használ, nem lesz erősebb a zsírégető hatás. Ilyen esetben egyedüli ésszerű megoldás a dóziscsökkentés,és a szer végleges elhagyása (egy időre).

Mielőtt bárki is azt gondolná,hogy most megtalálta azt a szert ami a hihetelenül szálkás test eléréséhez vezet,had ábrándítsam ki egy nem elhanyagolható ténnyel: a mellékhatások. Mint minden zsírégető koksz ez is rendelkezik mellékhetásokkal. Ezek egyénenként eltérő erősségűek lehetnek:kézremegés (ha valaki már gyakorlott tudja miről írok…sokancsak legyintenek bizonyára most,DE ez nem szokványos remegés…),fejfájás,vérnyomás emelkedés,álmatlanság,nyugtalanság,idegesség,izzadás,hányinger,hányás,szapora szívverés,gyors lélegzés,stb..
A symphatikus izgatószereket összefüggésbe hozták még egy nagyon komoly mellékhatással:hirtelen szívhalál (sudden heart failure),bár a közvetlenség nem teljesen tisztázott,de lehet hogy egy bizonyos dózis után a clenbuterol hcl jobban hat a béta1 receptorokra mint ahogy azt gondolnánk…

Itt kell megjegyezni,hogy a clenbuterolt a humángyógyászat gyártja emberek számára,de az USA-ban nincs forgalomban (nem hagyta jóvá emberi fogyasztásra az USFDA),de európában széleskörűen elérhető.Maximális jóváhagyott egyszeri dózisa 20 mcg, (mcg=microgramm;1mg= 1000 mcg) az ennél erősebb tabletták NEM humángyógyászati készítmények (HG=human grade),hanem mindenféle gyógyszerészeti ellenőrzés nélküli underground (UG) készítmények.

Ezzel az a legnagyobb probléma tipikusan például a clen és a T3-T4 (pajzsmirigy hormonok) esetében az,ha tudnak is eredeti alapanyagot szerezni az ismeretlenebb kereskedők,annyira kis mennyiség az egy adag (pl:itt egy tabletta ami 20mcg-ot kellene hogy tartalmazzon),hogy ezt pontosan kimérni CSAK gyógyszertechnológiai keretek között,laboratóriumban lehetséges. Gondoljunk csak bele:20 mcg az NAGYON kis mennyiség,ha az ötszöröse (100mcg) a napi maximum adag,és ezt egy tabletta a nem megfelelő elkészítésnek köszönhetően már tartalmazza,komoly túladagolás következhet be ami szerencsés estben rosszullét,kellő szerencse híján kórház is lehet (pl:szívproblémák)

EZÉRT NYOMATÉKOSAN HANGSÚLYOZZUK HOGY UNDERGROUND (UG) GYÁRTÓTÓL CLENBUTEROLT,T-3-AT,ÉS T-4-ET SOHA NE HASZNÁLUNK!!!

TOVÁBBÁ NEM SZABAD FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI AZT SEM,HOGY A CLENBUTEROL HCL-T 2012-BEN MINDEN FORMÁJÁBAN BETILTOTTÁK KÍNÁBAN,TEHÁT VÁRHATÓAN SOK UG CLEN EZUTÁN MÁSSAL LESZ HELYETTESÍTVE AMI FOKOZOTTABB KOCKÁZATOT JELENT,MIVEL ISMERETLEN A TABLETTÁK TARTALMA!!!

Hatásos adagja: 20-60mg/nap

Küszöbérték (ne lépd át!): 80mg/nap

Kombinálhatóság: –

Levezetés: “piramis”

Clenbuterol / Spiropent 20uq 100db (Genesis) zsírégető rendelés termékről 50 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Nagyon sokat köszönhetek ennek a terméknek! 12 kgt adtam le a segítségével!

 2. Értékelés: 4 / 5

  Napi 3 szemre mentem f3l vele! 3 naponta noveltem fél szemmel a dózist. En max 3 hónapig mertem szedni utana 1,5 hónap pihi aztan megint. 20kgt sikerult leadnom vele!

 3. Értékelés: 4 / 5

  Kicsit furu volt hogy egy hetig remegtem tole de utana elmult teljes mertekben

 4. Értékelés: 5 / 5

  Kedvenc termékem ! Eszméletlenül pucolja a zsírt főleg ha dietasan etkezik mellé az ember és elmegy kardiozni is néha

 5. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  6 napja szedem, (1,2,3,4,4,4… ) valóban fokozza az anyagcserét, 1-1.5 C testhő emelkedést produkál. Enyhe kézremegés, hőhullámok jelentkeznek időnként. A fejfájás a 3. napon megszűnt. … szóval a cucc nem hamisítvány.

 6. Értékelés: 1 / 5

  Hello!

  A rendelésem állapotáról szeretnék érdeklődni. A múlt héten rendeltem a termékből, de pontatlan címmegadás miatt nem tudtátok postázni. Amint olvastam az értesítést korrigáltam a dolgot amit üzenetben is megírtam. Másnap megnéztem a fiókomat ahol a rendelés menüpont nem jelzett semmilyen forgalmat (azóta sem változott), ezért írtam ezzel kapcsolatos emailt amire viszont nem kaptam választ.

  Arra lennék kíváncsi, hogy a rendelésem postázva-e lett vagy pedig rendeljem meg megint?

  Előre is köszönöm a választ.
  Üdv Krisztián

  • add le újra a rendelésed

 7. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Köszönöm a gyors választ. Az előző hozzászólásomnál a vezeték nevemet átálítanátok a keresztnevemre a diszkrécióból kifolyólag? Előre is köszönöm.

 8. Értékelés: 5 / 5

  Szia sranazolol-al lehet szedni?vagy felesleges? 24 éves férfi vagyok 182 cm és 110 kiló 85-90 kiló lenne a cél

 9. Értékelés: 5 / 5

  Hello.
  Szeretnék leszálkásítani 5-10 kg-ot, minél kevesebb izomveszteséggel, és nem tudom, hogy ez vagy az Adipex retard* lenne-e a jobb.
  Asthmám nincs szóval nem tudom milyen hatással lenne rám ez a gyógyszer, kellene-e mellé szedni valamit?
  Köszönöm előre.
  Üdv.

 10. igen

 11. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello,megkaptam,koszonom szepen! Postan jott,ahogy igerted! 3 nap a rendelestol.Jo kis karim van 🙂
  Udvozlet es Kellemes unnepeket kivanok!

 12. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Nekem kérdésem lenne! Szedem a T3 hormont ami az alulműködő pajzsmirigyemre nagyon jó és 1 hónapig szedtem a Clenbuterolt mellé. Nem mértem ugyan,de a ruháimon érzem hogy fogytam tőle. Most szüneteltetem a Clenbuterolt. A kérdésem az lenne hogy a T3 mellé lehet szedni a Sibutraminet fölváltva a Clenbuterollal?

  • Felesleges mellé szedni, akkor inkább csak magát a T3-at szedd de óvatosan

 13. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Nekem bevált,valóban fogytam tőle T 3-al kombinálva!

 14. Értékelés: 4 / 5

  Fejfájás és kézremegés enyhítésére milyen kiegészítőket szedjünk?

 15. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok. A mai nap rendeltem egy ilyet, viszont emailben semmit nem kaptam érdekelne, hogy mikorra várható a kiszállítás és hogy megérkezett e a rendelésem?

  • Írunk privátot!

 16. Értékelés: 4 / 5

  Tisztelt Manager Shop!Most szeretnék rendelni Crembuterolt de nem igazán szedtem még ilyet s szeretnék önöktől némi tájékoztatást kérni!Köszönöm előre is!

 17. Értékelés: 4 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! Beérkezett hozzátok a rendelésem? Sajna nem kaptam még visszajelzést.

  • Írtunk privátot

 18. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Üdv.Gyorsan,korrekten megkaptam.

 19. Értékelés: 5 / 5

  Hello ha fogyni szeretnek es izmosodni akkor clenbuterol + szemes stanazol mehet? valaszod elore is koszonom ! 😊😊

  • mehet

 20. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Ma vettem be az első szemet,edzés elott,de nem tapasztalok se remegest,se hőemelkedést.

  • Azért 1 szemtől ne várjunk csodákat, de nem feltétlenül remeg mindenki attól függ h a szervezet hogy reagál rá

 21. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok ! Érdeklődnek ,hogy napi hány szemet kell belole bevenni ??? En csak most akarom elkezdeni mert hallottam nagyon jo a cucc 🙂 Koszonom a valaszt !

  • piramisban felvezeted napi 1-gyel kezded

 22. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Helló tegnap le adtam a rendelést de nem kaptam emailt be érkezett a rendelesem ?

  • ki lett küldve

 23. Értékelés: 1 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Rendeltem innen de semmi valaszt nem kapok ! Sőt mar varom 3-4 napja választ ! Hogy működnek itt a dolgok ???

  • írj egy rendelésszámot

 24. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! Leadtam rendelésem március 2.-án de semmilyen értesítést nem kaptam! Mikorra várjam a cuccost? Köszi előre is 🙂

  • Írtunk

 25. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Koszonom megkaptam mai napon a csomagot ! Remelem pár hónap múlva tudok írni pozitív dolgokat ide ☺☺😬😬😬

 26. Értékelés: 5 / 5

  Heló, érdeklődöm, hogy egyéb boltban kapható zsírégetőkkel lehet e használni vagy felesleges vagy nem ajánlott. Edzés előttit lehet e tani vagy az már túl sok lenne a szívemnek, valamint lcarnitin meg bcaaval lehet e együtt szedni vagy szintén nincs sok értelme vagy nem ajánlott vagy teljesen mindegy?

 27. Értékelés: 4 / 5

  Sziasztok! Kb. 15 kilót szeretnék fogyni. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy- a diéta és heti 2-3 spinning edzés mellé- szedjek Clenbuterolt, Sibutraminnal együtt. Ez így jó? Szükséges mindkettőt használni? Köszi a választ. 🙂

  • igen, teljesen jó mellé

 28. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! Maximálisan elégedett vásárlótok vagyok! 🙂
  Újabb kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig szedhető a Clen? “Felsőbb” javaslatra 5 hét után épp szünetet tartok, de még elkelne a Clen segítsége. Szóval mennyi kihagyás szükséges, és hogyan folytassam tovább a szedést?

  • Amennyi ideig szedted annak a felét hagyd meg szünetnek.(tehát ha 12 hétig akkor 6 hét szünet)
   Szedése: piramisban fel, 5 szemig,két hétig szeded, egy hét szünet, aztán 3 szemmel folytatod a szünet utáni héten ezt is felviszed a napi 5 szemig
   két hétig szeded aztán megint egy hét szünet….és így tovább

 29. Értékelés: 5 / 5

  Helo
  Vasárnap rendeltem egy doboz clenbuterolt de még semmilyen visszajelzést nem kaptam

  • Gondolom még nem láttuk, a héten megkapod

 30. Értékelés: 4 / 5

  A legkisebb kiszerelés 100 db, vagy lehet kevesebbet is?

  • csak 100 darabos kiszerelés van

 31. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia rendeltem clenbuterolt meg is kaptam 5 nap alatt. Az lenne a kérdésem hogy diéta nélkül használ a gyógyszer? Nő vagyok hogy kell szedni? Köszönöm

 32. Értékelés: 5 / 5

  Lehet még clen-t rendelni?

  • lehet

 33. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello. Köszönöm ma megérkezett a rendelés.

 34. Értékelés: 5 / 5

  sziasztok genesiss mellet lehet szedni?

  • ????

 35. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  3909es rendelést megkaptátok?

  • szia
   igen,a héten megkapod

 36. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  3969es rendelest megkaptatok? Mert nekem nem jott e-mail

  • igen, most dolgozzuk fel

 37. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok
  Kérnék visszaigazoló emailt a megrendelésről,és a várható érkezésről.
  Köszönöm

  • írtunk

 38. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hali a #4013 mikorra várható? Sikerült feldolgozni?

 39. Értékelés: 3 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello Kérdésem lenne, a rendelésem #4007 ugy jött ki itt neten hogy 16.900 ft de helyszinen 23.900 kellett fizetnem. Mi ez a nagy eltérés az árban?

  • írtunk

 40. Értékelés: 5 / 5

  Üdv! Érdeklődnék, hogy érkezik a csomag? Postai úton vagy futárszolgálattal? Előre is köszönöm!

  • írtunk

 41. Értékelés: 5 / 5

  A sibutramine illetve a clenbuterol közül melyiket ajánljátok jobban, étvágycsökkentés, zsírégetés, esetleg pörgetés céljából?
  köszönöm a választ!!!

  • A Sibutramine étvágycsökkentő, a Clenbuterol pörget, és zsírt éget diéta és edzés mellett hatékonyabb sokkal

 42. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia
  Rendeltem, ez a rendelésem száma: 4637
  Érdeklődnék, hogy mikortól keressem a postán? Esetleg kapok-e e-mail értesítést?
  Köszi a választ

  • írtunk

 43. Értékelés: 5 / 5

  Szia ebbol tudnék rendelni?

  • tudnál

 44. Értékelés: 5 / 5

  Sziasztok!

  Tanácsot szeretnék kérni 🙂 Sibu-t szedtem korábban, most kiegészíteném Clen-nel. A Sibu-t úgy szedtem, hogy reggel 1 és 2 körül egy fél ( fokozatosan emeltem eddig )
  Olvastam, hoyg fokozatosan emelve 5 szemig menjek fel, egyben bevehetem a Sibuval?

  Köszönöm 🙂

  • reggel vedd be a sibu-t mondjuk ne egyszerre a clennel

 45. Értékelés: 1 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hello. 20 microgrammos clent rendeltem de 40 eset kaptam.
  Ami nem is lenne baj de sajnos ugy erzem nem hat a szer. Most vettem eszre hogy a kepen narancssarga a csik a dobozon. Az en dobozomon pedig szurke csik lathato. Hamisitvanyt kaptam?

  • Szia
   a 40-es nem narancs, szedd nyugodtan, napi 2 szemet

 46. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  #16153 mikora várható???

 47. Értékelés: 5 / 5

  Érdeklődni szeretnék hogy a hét elején rendeltem . Mikor érkezhet meg és hogy megkaptak-e a rendelest .válaszát elöre is köszönöm

 48. Értékelés: 5 / 5

  Köszönöm megjött

 49. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  22988 mikorra várható,? ma rendeltem

 50. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok,se a spiro,se a T3 nem csinalt semmit.:( Edzes,dieta,nuku latszat.Mi lehet a baj? Talan a korom? 51 elvagyok….

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.