Bolde 250 10ml 250mg/ml (Genesis)

Értékelés 4.44 az 5-ből, 9 értékelés alapján
(9 vásárlói értékelés)

11000 Ft

Leírás

Alábbi cikkükben egy, eredetileg az állatgyógyászat számára kifejlesztett vegyületről, a boldenonról ejtünk pár szót.

A boldenon több néven is fut: főként Equipoise, Ganabol, Equigan és Ultragan néven lehet megtalálni, és leginkább lovak kezelésére használják.
A boldenon anabolikus/androgén ratioja 100/50, ami azt mutatja, hogy a tesztoszteronhoz hasonló az anabolikus tulajdonsága, ám az androgén hatása kb. a fele.
Ez a boldenon szerkezetéből adódik, ugyan is a boldenon esetében a 1. és 2. szénatom között egy kettős kötést találunk, ami a tesztoszteron esetében hiányzik.
Az erő és tömeg gyarapodás a tesztoszteronhoz hasonló azonos mennyiségek esetén, talán az erőgyarapodás mérsékeltebb az alacsonyabb androgén aktivitás miatt, de ez a tulajdonság a mellékhatások tekintetében kedvezőbb.


Nandrolone,Nandrobolin 250,Decabol 250

A kettős kötésnek köszönheően a boldenon aromatizál ugyan, de kb. fele olyan gyorsan, mint a tesztoszteron.
Használói még 1 gramm/hét adag esetén is csak ritkán számolnak be ösztogén hatásokról (gynecomastia, puffadás).
Az androgén mellékhatások is mérsékeltebbek (akne, zsíros bőr, prosztata duzzanat, kopaszodás).
Az alacsony androgén hatás miatt néha nők is használják, de a férfiasodás sajnos nem kizárt (nők 50-100mg/heti adagokkal szoktak számolni).

Igaz azonban, hogy az 5-5 alpha-reduktáz enzim képes a boldenont egy igen adrogén vegyületté dihidroboldenonná alakítani (7x androgénebb a tesztoszteronnál) ám ez olyan csekély mennyiségben képződik, hogy még hölgyek esetében sem okoz nagyobb problémát. Előfordul azonban néhányakban túlzott enzimatikus aktivitás, ami már problémát okoz (igaz az ő esetükben már szteroidok injektálása nélkül is jelentkezhetnek panaszok).

Sokan a Decához hasonlítják, ám a két vegyület más hatásmechanizmussal hat és a szerkezetük is igen eltérő.
A boldenon lassú, jó minőségű izomgyarapodást eredményez, ezért használói ritkán alkalmazzák 10-12 hétnél rövidebb ideig.
Férfiak esetében 200-600 mg-t használnak. Furán hangozhat, de boldenon mellet érdemes valami androgén szert is használni (tesztoszteront), hiszen a boldenon is csökkenti a saját hormon szintet, így az androgén hatás a szervezetben igen csak mérséklődhet (szexuális problémák adódhatnak).
A boldenonnak az USA-ban igen alacsony az ára, ezért igen népszerű a szegényebb rétegek körében (gyakran „ütik fel” a drágább tesztoszteron készítményeket vele)
Aktivitási ideje 15 nap körül van, és igen sokáig, több mint 5 hónapig is kimutatható.
Habár nem az a „májgyilkos”, „romboló” szer, de mint minden szteroidot, ezt is körültekintéssel kezeljük.
PCT a boldenon esetében is ajánlott!

EQUIPOSE (Boldenon)

boldenone undecylenate

Kereskedelmi megnevezések

 • Boldebal-H
 • Equipoise
 • Max-Gan
 • Sybolin
 • Vebonol
 • Ganabol

Kiszerelés:

10, 50, 100, 250cc 50mg/cc

Leírás – Zöldkönyv

Olajban oldott, nagyon népszerű állatgyógyászati szteroid. Növeli a proteinszintézis mértékét. Az atléták nagyon széleskörűen használják. Erős anabolikus, és mérsékelt androgén hatással rendelkezik. Kevés a mellékhatása, és kis mértékben aromatizálódik ösztogénekké. Hatása meglehetősen hasonló a dianaboléhoz, de nem lép fel olyan mértékű vízvisszatartás. A gyenge androgén hatással rendelkező primobolannal és/vagy winstrollal diétához is alkalmazzák. Tesztoszteronnal kombinálva drámaian képes növeli az erőszintet. Az atléták, akik ezt a szteroidot használták, nagyon nagyfokú erőnövekedésről számoltak be. Jó eredményeket értek el kevés mellékhatással. Az alkalmazott adagok 3 és 6cc között mozogtak. Lassan hozza az izomtömeget, de az jobb minőségű, mint amit a tesztoszteron hoz. Ettől a szteroidtól ne várj 6 hét alatt 10kg-ot! A 3. hét körül várhatóak csupán látható eredmények, de ez az izom többszörösen tartósabb, mint az összetett tesztoszteronokkal szerezhető. Felezés ideje hosszabb, mint a tesztoszteroné. A teszt kimutatja! Ez a szteroid nagyon nagy mértékben növeli az étvágyat. Dianabollal jól kombinálható tömegnöveléshez.

 

Hamisítványok:

Az utánzatok az amerikai feketepiacon nagyon gyakoriak. Érdemes tehát tudni, pontosan mit is keresünk. A leggyakoribb hamisítvány az állítólagosan a Solvay által Kanadában és az Egyesült Államokban gyártott Equipoise-nak van. Ez régen így volt, de már a Fort Dodge Company állítja elő, tehát kerüljük a “Solvay” termékeket. A szigorú szabályozás miatt azonban a Fort Dodge készítményeit nehéz beszerezni. Állítólag az Equipoise-t Mexikóba exportálják, majd onnan csempészik vissza az Államokba. Ezért az USA határaitól délre több sikerrel és nagyobb biztonsággal kereshetjük ezeket…Leggyakrabban azonban mexikói termékek uralják a piacot, így az Inpel-féle Maxigan (50 ml-es fiolák), a Tornel-féle Equi-gan (10 ml-es vagy 50 ml-es fiolák), a Denkall-féle Ultragan és a Ttokkyo-féle Boldenon 200. A Maxigant, Ultragant és a Boldenon 200-t hologramos szalaggal védik a hamisítók ellen. Keressük tehát ezeket vásárláskor. A számos dél-amerikai országban gyártott Ganabol két különböző erősségben létezik (25 mg/ml illetve 50 mg/ml) és négy különféle kiszerelésben (10, 50, 100, 250 ml). Ezek egyikét sem hamisítják, ezért egyelőre biztonságosnak mondhatók, ami –amint mindig- persze csak idő kérdése.
A legkönyebben eredetit és minőségit a BD (British Dragon) féle Boldabol 200mg 10ml és a Boldebolin (Alpha Pharma) tudtok beszerezni.

Mellékhatások

Itt csupán az általános mellékhatásait találod, nem mindet (sajnos). Az Equipoise általánosan biztonságosabb a tesztoszteronnál, de az injekció után pár napig betegnek érezheted magad. Ez az érzés hasonlít az influenzához, de elmúlik pár nap múlva.
További mellékhatások: Nausea, leukopenia, emésztési zavarok, pattanásosodás, izgatottság, aluszékonyság, hidegérzet köhögés, diarrhea, magas vérnyomás, véralvadási idő növekedése, emelkedett libidó, agresszió.
Nőknél: menstruáció szabálytalansága, emelkedett sexuális kedv, rekedtség, hangmélyülés, klitorisz megnagyobbodottsága.

 

Hatásos adagja: 150-300mg/hét 2 injekciót szoktak nyomni hetente (általában).

Küszöbérték (ne lépd át!): 600mg/hét

Kombinálhatóság: Parabolannal, Winstrollal, Anadrollal, Dianabollal, Sustanon250-nel

Levezetés: HCG

Bolde 250 10ml 250mg/ml (Genesis) termékről 9 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Fixen miondig amit várhatok tőle se több se kevesebb. Kössz az infót!!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Hezi 750mg ot használok 1 hónap alat 4k szárazon feljött maximálisan megvagyk vele elégedve

 3. Értékelés: 4 / 5

  Megvagyok vele elegedve! 5*

 4. Értékelés: 5 / 5

  Nagyon jó keverve szusztaval ! Heti 500-500 mg nagyon megdobott!

 5. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Szia az lenne a kerdesem hogy ha öszze keverem a boldenolt meg a propit es ugy adom be nem leszz baj valaszotokat elöre is köszi

  • összekeverheted

 6. Értékelés: 5 / 5

  Hello,ha rendelek ebböl akkor ez hány adagnak felel meg?

  • ???
   Attól függ h heti hány ml-t szúrsz

 7. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Hali érdeklődnék hogy a 2501 rendelést feladtatok már es hogy kb mikor kapom meg köszöm fontos !

 8. Értékelés: 5 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok mindöszzze csak annyit szeretnék megtudni hogy mikorrra érkezik meg a csomagom 2501 legyetek olyan szivesek valaszt adni nagyon szépen köszönöm nektek .

 9. Értékelés: 1 / 5

  (megerősített tulajdonos)

  Most volt itt a futar es 59 ezer helyett 12 ezret kellet fizetni es nem azt kaptam amit kertem ilyenkor mivan?

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.