Szteroid shop Szetroid webáruház és szteroid rendelés

Szteroid rendelés Zsírégető rendelés Koksz rendelés

A Szteroid

Míg régebben inkább az élsportolók között volt elterjedt a különböző illegális teljesítményfokozó szerek használata, manapság egyre több kezdő is beletartozik ebbe a bűvös körbe. Sajnos elég sok téves információ terjed szájról szájra, amit néhány, interneten található, hamis cikkel “bizonyítanak”. Bizonyos helyeken túlreagálják az egyes mellékhatásokat, de veszélyesebb, ahol meglepően kevés szót ejtenek róla.

Ezeket a szereket eredetileg gyógyítás céljából használták, a sportban használt dózisok viszont erősen túllépik a javasolt terápiás mennyiséget. Ezen felül a készítmények többségét nem hivatalos gyógyszergyárak készítik, ún. „underground” laboratóriumokban állítják elő. Az eredetiséget nem olyan egyszerű megállapítani. Néhány esetben egy eredeti termék külsőleg teljesen megegyezik a hamis másával. Egy nem eredeti szer jobb esetben csak kevesebb hatóanyagot jelent, de ha egy injekció nem steril, könnyen alakulhat ki gyulladás, gennyesedés, tályog.

,,Instant izom” nincs! Sokan csodákat várnak a doppingszerektől. Megfelelő edzés és táplálkozás hiányában ezek a készítmények használhatatlanok. Az izmot felépítő szénhidrátot és fehérjét nem tudják pótolni, viszont használatuk alatt az átlagosnál nagyobb mennyiséget is be tud építeni a szervezet. Hibás az a megállapítás, hogy „csak cucc kell a versenyzéshez”. Ennél sokkal meghatározóbb a genetika: a szervezet reagálása az edzésre; a tápanyagok hasznosítása; az izmok eredése, tapadása, alapvető tónusa. Az igaz, hogy nélküle meglehetősen nehezen menne a szereplés a 21. századi testépítő színvonal mellett, de a kitartás és az eltökéltség nem kevésbé fontos.

Nem minden doppingszer szteroid! A doppingszerek csoportját erősítik a különböző nyugtatók, fájdalomcsillapítók, de még a koffein is. A tényleges teljesítményfokozó szerek a szervezet természetes anyagcseréjébe valamilyen módon beavatkoznak, ilyenek az anabolikus szteroidok, a növekedési hormon, az inzulin, az anyagcsere gyorsítók és a peptid hormonok. Mivel ezek alapvetően gyógyszerek, túladagolás esetén károsak a szervezetre. Megfelelő használat mellett, ha nem is teljes mértékben, de megvédhetjük egészségi állapotunkat. Különböző készítmények eltérő módon és mértékben avatkoznak bele a szervezetünk alapvető működésébe, így egy kúra előtt alaposan el kell döntenünk, hogy pontosan mi is vele a célunk.

Boldenone

A boldenon több néven is fut: főként Equipoise, Ganabol, Equigan és Ultragan néven lehet megtalálni, és leginkább lovak kezelésére használják.
A boldenon anabolikus/androgén ratioja 100/50, ami azt mutatja, hogy a tesztoszteronhoz hasonló az anabolikus tulajdonsága, ám az androgén hatása kb. a fele.
Ez a boldenon szerkezetéből adódik, ugyan is a boldenon esetében a 1. és 2. szénatom között egy kettős kötést találunk, ami a tesztoszteron esetében hiányzik.
Az erő és tömeg gyarapodás a tesztoszteronhoz hasonló azonos mennyiségek esetén, talán az erőgyarapodás mérsékeltebb az alacsonyabb androgén aktivitás miatt, de ez a tulajdonság a mellékhatások tekintetében kedvezőbb.

Drostanolone

A masteron a legismertebb DHT származék, melyet eredetileg az ösztrogén-érzékeny mell daganatok kezelésére használtak (a tamoxifennel kombinálva esetenként még a kemoterápiánál is jobb eredményeket produkált a szer).Sajnos az előbbiek miatt a masteronról szóló tanulmányok inkább a rákellenes hatásáról szólnak és csak kevés szó esik a tömeg- és erőnövelő potenciáljáról.A masteron hatékonyan gátolja az aromatáz enzim aktivitását és habár a masteron anabolik-androgenik ratioja viszonylag alacsony (62:25), mégis a DHT 5x androgénebb a tesztoszteronnál és a receptor affinitása is 3-4x nagyobb.

Nandrolone

Szerkezetileg hasonlít a tesztoszteronhoz, de egy hiányzó szénatomnak köszönhetően sokkal gyengébb androgén hatásokkal rendelkezik. A legelterjedtebb nandrolon készítmény a nandrolone-decanoate, amit először a holland Organon dobott piacra 1962-ben Deca Durabolin néven. Sikere elsősorban annak köszönhető, hogy a tesztoszteronhoz hasonló anabolikus potenciált mutat, emellett az androgén hatások sokkal enyhébbek.

Stanozolol (Winstrol)

A winstrol a szintetikus szteroidnak, a stanozololnak a népszerű márkaneve, melyet először 1962-ben az Egyesült Államokban szabadalmaztattak. Az anyag dihidrotesztoszteron származék, és technikailag az anabolikus szteroidok közé sorolandó. A stanozol minőségi izomzatot hozó szer, habár hatása kevésbé jelentős, mint más erősebb szereké. Hatékonyságát a Dianabolhoz lehet hasonlítani, ugyanakkor használatakor nem tapasztalható a más szereknél sokszor előforduló túlzott mértékű vízvisszatartás.

Zsírégető

Adipex vagy másik nevén Adipex retard segít a kíméletes fogyásban anélkül, hogy éhezni kellene. Adipex olyan fogyasztószer, amely diéta nélkül is kifejti fogyasztó hatását, így akik nem tudnak vagy nem áll módjukban valamilyen oknál kifolyólag diétázni, vagy sportolni, akkor ez nekik egy tökéletes megoldás lehet. Adipex retard egy nagyon intenzív fogyasztószer, mely azoknak segít, akiknek máshogy sehogy sem sikerül fogyni, így elvesztették önbizalmukat és elkeseredettek.